Το (σωστό) μήνυμα και το μάθημα…

Η ΑΕΚ μας ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη στη Λεμεσό για την 9η αγωνιστική.

Κάνουμε αρχή με τις δηλώσεις του κόουτς Καταλά μετά την αναμέτρηση. Για άλλη μια φορά ο προπονητής μας έστειλε το σωστό μήνυμα. Όπως μετά από τις νίκες, έτσι και μετά από την πρώτη ήττα ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σωστά και κινήθηκε στο μονοπάτι που πρέπει.

Δηλαδή πως αυτή η πρώτη απώλεια μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι, φτάνει να δουλέψουμε και να τη διαχειριστούμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Πάμε τώρα και στο δεύτερο κομμάτι του τίτλου. Ο τρόπος που κύλησε το ματς, μας δίνει το μάθημα και τα στοιχεία που οφείλουμε να δουλέψουμε. Άλλωστε ο Καταλά γνωρίζει (και το έχει πει) πως τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και τίποτα δεν έχουμε πετύχει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι πρέπει να βελτιώσουμε, δεν είμαστε οι αρμόδιοι για αυτό. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψη του αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που θα μας κάνει καλό είναι η στήριξη στον Νταβίντ, το επιτελείο του και τους παίκτες που ήδη με το ”καλημέρα” της σεζόν μας πρόσφεραν μεγάλες χαρές.

Σε αυτή την μάχη αδέρφια δεν περισσεύει κανείς. Πλέον η σκέψη μας είναι στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, πως θα φτιάξουμε ”καυτή” ατμόσφαιρα στην ΑΡΕΝΑ και πως θα πάρουμε όλοι μαζί το τρίποντο.

Σαν μια γνήσια ΑΕΚΤΖΗΤΙΚΗ οικογένεια!