Ας υιοθετήσουμε την ατάκα… “Ψηλά τα κεφάλια”

Η ομάδα μας γνώρισε την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη Λεμεσού με 1-0, πέφτοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από τον Απόλλων.

Είναι αλήθεια, πως στο σημερινό παιχνίδι, δεν πήγε τίποτα καλά στην ομάδα μας.

Τρανταχτό παράδειγμα απ’ όλα οι μηδέν τελικές στο Α’ μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, με πιο δυνατή αυτή του Εσπινόσα, που η οριζόντια δοκός αν δεν ήταν σύμμαχος του Άρη, τότε μπορεί να μιλούσαμε για αλλά πράγματα.

Το αν όμως, δεν στέκει και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το μικρό μας δακτυλάκι, δεν παίξαμε, δεν κερδίσαμε απλά τα πράγματα, συνεχίζουμε την δική μας πορεία τον δικό μας αγώνα μέχρι τέλους.

Η “κακιά” μέρα αργά ή γρήγορα θα ερχόταν, δυστυχώς για εμάς ήρθε σήμερα κόντρα στην ομάδα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, όμως ας υιοθετήσουμε την ατάκα της πρώτης αντίδρασης των Larnaca Union, “Τα κεφαλιά ψηλά”.

Φέτος υπερβάλαμε εαυτό, επιστρέψαμε στις ψηλές πτήσεις και η βαθμολογική συγκομιδή το υποδυκνίει στο έπακρον. Που ήμασταν πέρσι και που είμαστε φέτος;; Με την ήττα δεν χάθηκε τίποτα, αντιθέτως ώρα να πεισμώσουμε ακόμη παραπάνω και οι παίκτες να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους.

Τώρα διακοπή, ξεκούραση αλλά παράλληλα δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έχουμε δύσκολο αγώνα στην ΑΡΕΝΑ την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τώρα θα πρέπει να κάνουμε καμίνι το “ΣΠΙΤΙ” μας.

“Τα κεφαλιά ψηλά” και συνεχίζουμε περήφανοι, ενωμένοι για τους δικούς μας στόχους!