Ήρθε η πρώτη ήττα, σηκώνουμε άμεσα κεφάλι!

Η ομάδα μας για την 9η αγωνιστική έχασε από τον Άρη με 1-0 στη Λεμεσό. Αυτή είναι και η πρώτη μας φετινή ήττα, πλέον βρισκόμαστε στην 2η θέση με 20 βαθμούς και στο -1 από τον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή και δεν είχε δείξει στο γήπεδο τα στοιχεία που μας παρουσίασε και τις προηγούμενες αγωνιστικές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε 2 κίτρινες στον Γκουστάβο (η 1η πέρα για πέρα αυστηρή) και μας άφησε με δέκα παίκτες. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το γκολ του Άρη και έτσι μετά από 45′ παίζαμε με παίκτη λιγότερο και χάναμε με 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε τον αντίπαλο και βρήκαμε δοκάρι με τον Εσπινόσα στο 60′. Στο 61′ και στο 69′ ο αντίπαλος δέχθηκε κόκκινες, πλέον αυτοί ήταν με 9 και κερδίσαμε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Ο Καταλά έριξε τα επιθετικά μας χαρτιά στο γήπεδο, επιχειρήσαμε όλοι (παίκτες-κόσμος) να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Το τελικό σφύριγμα (ας μην μιλήσουμε για τους χρόνους των καθυστερήσεων) μας βρήκε στο μηδέν, αλλά σηκώνουμε άμεσα κεφάλι και βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ.

Φύγαμε από το Τσίρειο χωρίς βαθμούς, όμως από αυτό πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας.

Μια οικογένεια, μια ομάδα. Τώρα ακολουθεί η διακοπή, να ηρεμήσουμε, να δουλέψουμε και να προπονηθούμε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 10η αγωνιστική.