“Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, πλέον έχουμε στο μυαλό το…”

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport Fm.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Ο Μάκης έκλεψε λίγο από την δόξα μας με την μεγάλη νίκη της ΠΑΕΕΚ (γέλια). Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επιτυχία. Τα καταφέραμε  και το πιο σημαντικό μέσα από μια πειστική εμφάνιση. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και μπορέσαμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους πρωταγωνιστές. Πλέον έχουμε στο μυαλό το επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια πρωταθλήματος: «Είμαστε σε καλό δρόμο και νιώθουμε ότι γεμίζει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα αλλά παράλληλα είμαστε και συνειδητοποιημένοι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην δουλεία μας διότι δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος της ομάδας είχε ιδανική παρουσία στο «ΠΑΠ». Τραγουδούσαν συνεχώς και ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Τους αφιερώνουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους περιμένουμε την ερχομένη Κυριακή στο γήπεδο μας. Η παρουσία τους ήταν υποδειγματική. Ήταν μεγάλη η στήριξη των φιλάθλων μας».

Για τα αγωνιστικά: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε για το Ραφαήλ Μάμα σε πιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του».

Στόχος είναι το πρωτάθλημα: «Η προσέγγιση είναι να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Εξακολουθούμε να πορευόμαστε με αυτό το σκεπτικό».