Τι απαντά ο Ρόκα σε όσους τον βλέπουν σαν… απόλυτο αφεντικό!

Ο Τσάβι Ρόκα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Πάνο Λάρκο και το larnakasports.

Ανάμεσα σε άλλα ο τεχνικός μας διευθυντής έδωσε απάντηση σε αυτούς που θεωρούν ότι επιλέγει προπονητές που δεν είναι μεγάλα ονόματα για να είναι αυτός το αφεντικό.

Αναλυτικά:

Μου δίνεις μίας ωραία πάσα. Τι θα απαντούσατε σε αυτούς που πιστεύουν ότι επιλέγετε προπονητή που δεν είναι μεγάλο όνομα για να είστε εσείς το απόλυτο αφεντικό;

«Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι έτσι. Μπορώ να σας πω γιατί. Δεν εμπιστεύομαι τα μεγάλα ονόματα. Και αυτό γιατί ξέρω ότι δε δουλεύουν. Και δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο στους περισσότερους. Βασίζεται αυτό στη «γνώση» μου από το τι βλέπω. Δεν είναι επειδή θέλω να είμαι πιο σημαντικός. Δεν είναι έτσι. Το προσωπικό είναι ανεξάρτητο. Ο κόσμος πιστεύει ότι εγώ κάνω την ενδεκάδα. Δεν έχω ιδέα ποιος θα παίξει. Ο κόσμος μπορεί να έχει απορίες για κάποιες επιλογές αλλά εγώ δεν έχω ιδέα για το τι επιλέγει ο προπονητής. Σίγουρα έχει τη λογική του κάθε κίνηση. Ο κόσμος έρχεται και μου λέει να πω στο προπονητή το Α και το Β. Μιλάμε για το ποδόσφαιρο, του λέω τις απόψεις μου αλλά στο τέλος έχει την ανεξαρτησία να αποφασίσει αυτός τι θα κάνει. Πάντοτε. Θυμάμαι παλαιότερα έρχονταν και με ρωτούσαν γιατί δεν βάζει τον Α παίκτη ο Κρίστιανσεν και πίστευαν ότι εγώ δεν τον έβαζα. Ποτέ δεν παρέμβηκα. Να πω την άποψη μου ναι αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να δω κάποιον που δουλεύει σκληρά στην προπόνηση και να το αναφέρω, να του μεταφέρω αυτό που βλέπω…».