Ρόκα για Μαρτίνεζ: «Κόσμος με ”σκότωσε”, ήταν άδικο»

Ο Τσάβι Ρόκα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Πάνο Λάρκο και το larnakasports.

Ανάμεσα σε άλλα ο τεχνικός μας διευθυντής μίλησε και για τον Ρούμπεν Μαρτίνεζ, λέγοντας πως κατά την άποψη του ήταν άδικη η κριτική που του έγινε μετά το 1-1 κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά:

Έγινε μπόλικος λόγος για τον Μαρτίνεθ και το γεγονός ότι επιλέξατε ένα 37χρονο τερματοφύλακα που προέρχεται από τραυματισμό για βασικό. Θα θέλατε να απαντήσετε;

«Για μία ακόμη φορά. Πολύς κόσμος με «σκότωσε» όταν έφερα τον Χουάν Πάμπλο. Ότι ήταν παλαίμαχος και ότι έτρεχε σε μαραθώνιους και ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και κερδίσαμε το κύπελλο και μετά έλεγαν τι φανταστικός τερματοφύλακας. Ο Γιώργος Παπασάββας που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων μου είχε πει ότι δεν έχει προπονήσει παίκτη σαν αυτόν ποτέ ξανά. Πάντα θα υπάρχουν αυτά. Είναι 37 χρόνων, είναι μεγάλος κτλ. Όταν παίρνω την απόφαση είναι γιατί έχω τις πληροφορίες μου, τα τσεκάρω όλα, το προσωπικό συμφωνούσε και ήταν χαρούμενο που αποκτήσαμε ένα παίκτη με το δικό του προφίλ. Μετά έκανε ένα λάθος και όλοι ήθελαν να τον «σκοτώσουν». Και δεν ξέρω γιατί. Έτσι δουλεύει το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Κατά την άποψη μου ήταν άδικο. Έκανε ένα λάθος, εντάξει. Χρειάζεσαι χρόνο, παιχνίδια για να δείξεις την ποιότητα σου».