«Πέρσι δημόσιους υπαλλήλους, φέτος μαχητές!»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μας, Κλήμης Αλεξάνδρου μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ήταν το δεύτερο μου σπίτι. Ειδικά εκείνους τους καιρούς δενόσουν ακόμη περισσότερο με την ομάδα που έπαιζες. Η ΑΕΚ δικαιούταν τουλάχιστο ένα τίτλο πρωταθλητή αλλά δεν έμαθα να μένω στο παρελθόν. Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ΑΕΚ κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την ΑΕΚ στην κορυφή. Ακόμα και μετά τον αγώνα με την Δοξα έγιναν άμεσα κινήσεις για να βλέπουμε την εξαιρετική εικόνα που βλέπουμε σήμερα. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα μπορεί να μην περιμέναμε το 4-1 ωστόσο περιμέναμε την νίκη γιατί η ομάδα παρουσίαζε εξαιρετική εικόνα. Σεβασμό στον Καταλά, καθώς ο άνθρωπος έδειξε ότι δεν είναι τυχαία εκεί που είναι παρά τις μουρμούρες που ακούγονταν. Βρήκε τον τρόπο να κρατά ζεστούς ποδοσφαιριστές τεράστιας αξίας κλείνοντας στόματα. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι μαζί με τους ποδοσφαιριστές του παίζει μπάλα και αυτός. Πέρσι βλέπαμε ποδοσφαιριστές δημόσιους υπάλληλους φέτος βλέπουμε μαχητές. Αυτές είναι οι αλλαγές που βλέπει και ο κόσμος και είναι κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι το φετινό ροστερ είναι το ποιοτικότερο στην ιστορία της ομάδας. Δεν μπορείς να ξεγράψεις ούτε ΑΠΟΕΛ ούτε Ομόνοια ή Ανόρθωση απλά γιατί δεν ξεκίνησαν καλά. Η ομάδα του Αρη και του Ολυμπιακού. Πραγματικά εξαιρετικές ομάδες που μπορούν να μπουν και στην εξάδα με βάση την μέχρι στιγμής εικόνα του πρωταθλήματος».

Για Τρισκοφσκι: «Δεν ξέρω αν έγινε πρόταση ανανέωσης του Τρισκο αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει καθώς πολλές ομάδες είναι στην αναμονή. Τεράστιος ποδοσφαιριστής».

Για τους Κύπριους: «Για μένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε αρκετά λάθη στις επιλογές του. Τουλάχιστο κάλεσε τον Μάμα μετά τον τραυματισμό του Καρώ. Ο Τούμπας δικαιώνει τον Καταλά και γενικά πρέπει να υπάρξει στήριξη σε όλους τους Κύπριους. Φέτος δείχνουν όλοι ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Κάτι αλλάζει φέτος στην ΑΕΚ και είναι η ευκαιρία να πάει η ομάδα μέχρι τέλους. Ο επόμενος αγώνας με την ΠΑΕΕΚ είναι κλειδί. Εξαιρετική ομάδα η ΠΑΕΕΚ ένας δύσκολος αγώνας αλλά πρέπει να πάρουμε την νίκη αν θέλουμε να ελπίζουμε».

Για διαιτησία: «Άσχημα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε αλλά πραγματικά κάποια πράγματα είναι παράλογα. Μέχρι και VAR φέραμε από εξωτερικό και είχαμε λάθη. Δεν είναι δουλειά μου όμως όλο αυτό. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν . Δεν γίνετε όλος ο κόσμος να βλέπει χτύπημα στο χέρι εκτός από τους διαιτητές».