ΑΕΚΤΖΗΤΙΚΟΣ «σίφουνας» σκόρπισε τον Απόλλωνα μέσα στη Λεμεσό!

Η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική κέρδισε πέρα για πέρα δίκαια τον Απόλλωνα με 1-4 μέσα στη Λεμεσό και πλέον είμαστε στο -1 από την κορυφή. Δύο γκολ ο Ιβάν, από ένα οι Γκιούρσκο και Εσπινόσα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ αφού στο 4ο λεπτό ο αρχηγός μας μετά από μπαλιά του Ροσάλες σκόραρε και έκανε το 0-1. Ο Τρισκόφσκι από κοντά δεν αστόχησε και έτσι όλοι πανηγυρίσαμε έντονα.

Στη συνέχεια δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, φροντίσαμε να μην κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα και κρατούσαμε το προβάδισμα μας χωρίς να έχουμε την κατοχή.

Όλα αυτά μέχρι το 28′, εκεί που με μαγική μπαλιά ο Γκουστάβο βρήκε τον Γκιούρσκο, ο Ούγγρος μπήκε στην περιοχή και με φοβερό τελείωμα μας έδωσε αέρα δύο τερμάτων.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τον κόουτς Καταλά να ξεκινά και στην επανάληψη με τους ίδιους 11.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Τούμπας στο 44′ με θεαματικό τρόπο αρνήθηκε το γκολ στον Πίττα και έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Η ομάδα μας έκανε φοβερό ξεκίνημα στο 2ο 45λεπτο, αφού ο Τρισκόφσκι εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και προ κενής εστίας σκόραρε για το 0-3 στο 52′.

Στη συνέχεια ”παγώσαμε” τον ρυθμό, τους κρατούσαμε μακριά και πιέζαμε ψηλά με ένταση έχοντας σαν στόχο να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν προς την εστία μας.

Στο 74′ έγινε ένα σουτ στην περιοχή μας, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Τόμοβιτς και μετά από παρέμβαση του VAR ο ρεφ Χριστοφόρου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Πίττας στο 77′ μείωσε σε 1-3 για τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα παίξαμε σωστή άμυνα, χωρίς να δώσουμε δικαιώματα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κρατούσαμε τη διαφορά των δύο τερμάτων, κερδίζοντας μέσα στη Λεμεσό με 1-4 τελικά, αφού ο Ρομό σέρβιρε και ο Εσπινόσα βρήκε δίχτυα στο 89′.

Η ομάδα μας είναι στο -1 από την κορυφή, έχει 11 βαθμούς (ένα λιγότερο από τον σημερινό μας αντίπαλο) και πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη διακοπή έχοντας στο μυαλό μας το εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.

Μπράβο σε παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο. Προχωράμε ενωμένοι και σαν μια γροθιά.