Προηγηθήκαμε… αλλά δεν τα καταφέραμε στην Πάφο!

Η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Πάφο στο ”Στέλιος Κυριακίδης”. Το γκολ μας ο Τρισκόφσκι στο 53′, ισοφαριστήκαμε λίγο αργότερα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον αντίπαλο να μας πιέζει, να κρατά την μπάλα και εμείς δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε το παιχνίδι μας από πίσω.

Σε 1-2 περιπτώσεις όμως απειληθήκαμε ουσιαστικά, η άμυνα μας έδιωχνε τις επιθέσεις και σιγά σιγά ισορροπούσαμε. Μετά το 20λεπτο εμφανιστήκαμε πιο δυνατοί, πιο αποφασιστικοί και χάσαμε μεγάλη φάση με τον Ακοράν στο 23’.

Η εδαφική υπεροχή εναλλασσόταν συνεχώς, προσπαθούσαμε από τα άκρα να φτιάξουμε φάσεις αλλά το 0-0 παρέμενε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάσαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Μάμα, αφού ο γηγενής μας άσος δεν εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Ρούτκο.

Στο 43’ πάντως ο Θεουλή αντί να στείλει στα αποδυτήρια τον Πάνιτς με 2η κίτρινη, του έκανε παρατηρήσεις και η Πάφος συνέχισε αδικαιολόγητα με 11 παίκτες. Να σημειώσουμε πως στο πρώτο 45λεπτο χάσαμε τον Άνχελ Γκαρσία με αναγκαστική αλλαγή και κάπως έτσι έκανε ντεμπούτο ο Ροσάλες.

Με την έναρξη της επανάληψης κάναμε αισθητή την παρουσία μας, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και βρήκαμε το γκολ με τον Ιβάν Τρισκόφσκι στο 53’. Όλοι το πανηγυρίσαμε έξαλλα, αφού πήραμε προβάδισμα σε μια σημαντική στιγμή.

Όμως δεν το κρατήσαμε, μετά από λίγα λεπτά ένα μακρινό σουτ κατέληξε στα δίχτυα μας και το 1-1 ήταν γεγονός.

Από εκείνο το σημείο και μετά οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο, δώσαμε χώρο στην Πάφο και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Ο αντίπαλος ευτυχώς ήταν άστοχος, επιθετικά δεν βγάζαμε σφυγμό και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να αλλάξει κάτι.

Ο προπονητής μας έκανε τις αλλαγές του, προσπάθησε μέσα από το πλάνο του να μας βοηθήσει και στο 89’ έκλεισε τις κινήσεις του βάζοντας ύψος με τους Ρομό και Τόμοβιτς.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε το αποτέλεσμα και έτσι φύγαμε από το ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ με ένα βαθμό.

Σίγουρα η εμφάνιση μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ο κόσμος μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που πήγε εκεί και έβγαλε φωνή και πλέον γυρίζουμε σελίδα βλέποντας το ματς κυπέλλου με την Αλκή και το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική.