«Που θέλουμε να φτάσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία πως…» (Βίντεο)

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με την Πάφο για την 3η αγωνιστική.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις δηλώσεις του κόουτς, ενώ πιο κάτω ακολουθεί και σε βίντεο όλη η διάσκεψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι άλλη μια πρόκληση για εμάς το αυριανό παιχνίδι. Να δείξουμε που θέλουμε να φτάσουμε».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Πάφος θα είναι από τις καλύτερες ομάδες, δυνατές, με καλούς παίκτες και συμπαγείς. Βελτιώθηκαν αμυντικά. Επιθετικά έχουν ταχύτητα και καλό τρανζίσιον. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».

«Έχουμε προπόνηση το απόγευμα και θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι. Υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί αλλά για να μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση».

«Κάθε εβδομάδα πρέπει να επιδιώκουμε τη βελτίωση. Να ανεβάζουμε το επίπεδο. Αύριο θα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα, να βελτιωθούμε σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Κάθε μέρα να πιέζουμε τους πάντες για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι συνεχώς».

«Να γίνουμε πιο επιθετικοί όταν αμυνόμαστε. Πιο συμπαγείς. Να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι με την μπάλα, να είμαστε πιο ήρεμοι με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε απίστευτους παίκτες, μπορούν να παίξουν καλύτερα και είναι θέμα χρόνου. Έχω 1000% την πεποίθηση ότι μπορούμε να βελτιωθούμε».

«Σίγουρα ήμασταν πιο επιθετικοί με την Ομόνοια, αλλά η συμπεριφορά ήταν η ίδια των παικτών. Κάποια πράγματα αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, πχ η ατμόσφαιρα. Οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι. Η διαφορά ήταν το τελικό αποτέλεσμα, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι».

«Για τον Ρούμπεν και τον Εσπινόσα θα περιμένουμε μέχρι το απόγευμα. Να δούμε πως είναι και αν θα μπορούν να παίξουν. Ο Τιάγκο αναρρώνει καλά, θέλει όμως ίσως τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα. Ελπίζω να έχω όλη την ομάδα έτοιμη γιατί είναι σημαντικό, να έχουμε επιλογές».

«Ο στόχος μου για φέτος είναι η Πάφος. Το ματς αύριο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου. Να μπορέσουμε να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσης. Να πάμε και να κερδίσουμε ακόμη ένα τελικό».

«Όλοι οι παίκτες θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο 100%. Ο Ροσάλες έλειπε 12 μέρες με την Εθνική του. Ο Άνταμ προπονήθηκε λίγο περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από την ενέργεια που έδωσαν και την αφοσίωση τους. Όταν θα είναι 100% θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Όποιος παίκτης θα είναι στην αποστολή σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

«Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί μια ομάδα. Η Πάφος θέλει να δείξει πως ήταν ατύχημα το προηγούμενο παιχνίδι. Να παίξουν καλά, αυτό θα προσπαθήσουν όπως και με τον ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσουμε εμείς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να τα καταφέρουμε. Να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να μην μείνουμε σε αυτά που κάναμε με την Ομόνοια».

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Με την Ομόνοια πιέσαμε ψηλά και δεν τους αφήσαμε να κάνουν παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι θα το δούμε με την Πάφο. Αν θέλετε, ίσως παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν διάφορες στιγμές σε ένα παιχνίδι. Θα το δούμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες και να δίνουν το 100%. Να έχουμε ενέργεια».

«Η ατμόσφαιρα με την Ομόνοια ήταν φοβερή. Αλλά θέλουμε περισσότερα. Από όλους. Πιέζω στο μάξιμουμ τους παίκτες, το ίδιο και τον κόσμο. Θα πρέπει να το αντιληφθεί ο κόσμος το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει. Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Στις κακές στιγμές ιδιαίτερα θέλουμε τον κόσμο. Με την Ομόνοια το είχαμε. Υπάρχει η προσδοκία για ακόμα περισσότερα. Ξέρω ότι υπάρχουν ακριβά εισιτήρια για αύριο αλλά εκτιμούμε αυτούς που θα μας ακολουθήσουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

«Ήρθε στο τέλος ο Κρίστιαν αλλά έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Σίγουρα είναι 100% έτοιμος. Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Με ικανοποιεί το όραμα τους».

Αναλυτικά το Live Streaming: