«Πάρτε παράδειγμα τον Χέιτλι, σπρώχτηκε εν ψυχρώ στην άκρη!»

Δηλώσεις σε ξένο ΜΜΕ παραχώρησε ο πρώην άσος μας Νιλς Σούτερντεν.

Αναλυτικά:

«Ένας νέος τεχνικός διευθυντής ήρθε στο σύλλογο στο τέλος της περασμένης σεζόν. Πήγε για ολική επαναφορά του συλλόγου. Εκτός από τρεις παίκτες, όλοι έπρεπε να φύγουν. Το γεγονός ότι έπαιξα λίγο δεν έχει καμία σχέση με την απόφασή τους. Πάρτε τον Τομ Χέιτλεϊ τώρα. Ήταν ένας από τους βασικούς της περασμένης σεζόν και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τώρα επίσης σπρώχτηκε εν ψυχρώ στην άκρη».

«Επειδή το συμβόλαιό μου έχει λήξει, μπορώ να υπογράψω με μια ομάδα ανά πάσα στιγμή. Δεν προπονούμαι με ομάδα αυτή τη στιγμή. Το πρωί πηγαίνω βόλτα, το απόγευμα κάνω ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με φυσιοθεραπευτή. Είναι μια τρελή κατάσταση».

«Πολλές ομάδες ψάχνουν νέους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν κάτι για το σύλλογο , που σημαίνει: αγόρια από τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε κάτι σε μεταπώληση. Αλλά δεν αμφιβάλλω για τον εαυτό μου, είμαι αρκετά μεγάλος για να εκτιμήσω τις ιδιότητές μου».

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες συνομιλίες, από την χώρα μου και το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να πανικοβληθώ. Το βλέπω καλά και είμαι σε φόρμα. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψω στο γήπεδο σύντομα».