Μένεις μακριά και θες εισιτήριο για Ομόνοια; Να η καλύτερη επιλογή!

Επειδή διαβάζουμε ορισμένα σχόλια από οπαδούς μας που μένουν έξω από τη Λάρνακα και σε άλλες πόλεις όσον αφορά τα εισιτήρια με Ομόνοια, θα τους προτείνουμε την καλύτερη επιλογή έχοντας σαν μοναδικό στόχο να τους διευκολήνουμε για να είμαστε όλοι στο γήπεδο.

Επί της ουσίας η απόφαση για μη ηλεκτρονική προπώληση και μη άνοιγμα ταμείων στο γήπεδο έχει την εξήγησή της. Και αυτή είναι για να μην προμηθεύονται εισιτήρια οπαδοί της Ομόνοιας.

”ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια ηλεκτρονικά, ενώ ΔΕΝ θα ανοίξουν τα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Eισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ σε φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα εισιτηρίων της ομάδας μας”. Αυτό αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και είναι ξεκάθαρο.

Όσον αφορά λοιπόν τους οπαδούς μας που μένουν μακριά (πχ Λευκωσία), μπορούν πριν πάνε στην ΑΡΕΝΑ την μέρα του ματς να περάσουν από την Μπουτίκ και να πάρουν τα εισιτήρια τους. Για αυτό τον λόγο άλλωστε θα είναι ανοικτή μέχρι τις 19:00 την Κυριακή.

Άρα έτσι θα χρειαστεί να έρθει μια φορά στην πόλη μας για εισιτήριο και παιχνίδι μαζί.

Ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα της ανακοίνωσης:

”Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από την Μπουτίκ και τα Γραφεία του Σωματείου (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-13:00, 15:00-18:00). H Μπουτίκ του Σωματείου θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο το Σάββατο (09:00-14:00) και την Κυριακή (10:00-19:00”.

Αφήστε μια απάντηση