Δημοσίευμα: Το πήρε ΠΑΝΩ του ο Πρόεδρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη και της ιστοσελίδας, balla.com.cy, ο Πρόεδρος αύξησε κατά πολύ το μπάτζετ της ομάδας εξίσου και οι σημερινές ραγδαίες εξελίξεις.

Αναλυτικά:

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με ανακατατάξεις στο ρόστερ και είναι γεγονός ότι σε αρκετούς προκάλεσαν έκπληξη, ωστόσο όλα έχουν την εξήγησή τους. Προφανώς, υπάρχει αρκετό… παρασκήνιο στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες. Τις τελευταίες μέρες, θα λέγαμε πιο σωστά… Όπως είχαμε γράψει πρόσφατα, το περασμένο Σάββατο έγινε μία συνάντηση μεταξύ του Άντρου Καραπατάκη και του Τσάβι Ρόκα.

Η νωθρή εμφάνιση στον αγώνα με τη Δόξα θορύβησε τον πρόεδρο, ο οποίος μετέφερε στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή την πρόθεσή του να αυξήσει προσωπικά το μπάτζετ, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδα την ΑΕΚ.

Το μήνυμα του προέδρου ήταν ξεκάθαρο. Ζήτησε να έρθουν παίκτες ψηλού επιπέδου, ικανοί να κάνουν τη διαφορά, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι, ζητώντας από τον Ρόκα να πάρει δραστικές αποφάσεις για το ρόστερ, χωρίς να σκεφτεί το οποιοδήποτε κόστος. Έτσι προέκυψε η αποχώρηση των Τρουγιόλς και Φερνάντεθ, ενώ ενδέχεται να τους ακολουθήσει και ο Στεφάν Σπιρόφσκι.

Ο Άντρος Καραπατάκης το πήρε πάνω του, με την αύξηση του μπάτζετ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να ξεπερνά αρκετά το μισό εκατομμύριο ευρώ!!! Τα επιπλέον χρήματα που θα διατεθούν, δικαιολογούνται ως εξής:

Α) Τα συμβόλαια των νεοαποκτηθέντων Εσπινόσα και Τόμοβιτς, θα ανέρχονται λογικά κοντά στις 200.000 ευρώ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, ικανοί-θεωρητικά πάντοτε-να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ, οπόταν τους έδωσε καλά συμβόλαια για να έρθουν στην Κύπρο. Σύντομα μάλιστα έπονται και οι επόμενοι…

Β) Οι αποχωρήσεις θα έχουν και κόστος, αφού θα καταβληθούν χρήματα για τον τερματισμό των συμβολαίων τους. Αν δεν βρουν άλλη ομάδα, τότε θα πληρώνονται κανονικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται κι άλλες μεταγραφές, επιπέδου Εσπινόσα και Τόμοβιτς. Δεν θα γίνουν δηλαδή κινήσεις απλά για να γεμίσει το ρόστερ, αλλά θα πρόκειται για ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα μπουν άμεσα στην ομάδα!

Προφανώς, για να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις ο Τσάβι Ρόκα, πήρε το πράσινο φως από τον Άντρο Καραπατάκη. Ο οποίος δείχνει με την κίνηση του αυτή, να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό, ότι θέλει πάση θυσία να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι!

Αφήστε μια απάντηση