«Δεν μπορούμε να τον κρεμάσουμε για ένα λάθος»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Δόξα: «Δεν είμαι από αυτούς που καταδικάζουν την ομάδα από το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα σε μία πρεμιέρα που πάντα κρύβει παγίδες. Το Σαββατοκύριακο υπάρχουν έξι παιχνίδια, οι έξι ομάδες θα είναι ικανοποιημένες και οι άλλες έξι θα παραπονιούνται και θα μουρμουρούν».

Για την ΑΕΚ γενικότερα: «Είναι μία καινούρια ομάδα που προσπαθούν οι άνθρωποι της να δημιουργήσουν. Στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχαν τεράστια προβλήματα με τις απουσίες. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτά, αλλά στο ότι η ΑΕΚ ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δέχτηκε πίεση. Έγινε ένα λάθος από τον τερματοφύλακα και δέχτηκε την ισοφάριση. Δεν μπορούμε όμως να τον κρεμάσουμε για ένα λάθος. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί εκεί έξω και θα χαθούν από όλες τις ομάδες αρκετοί βαθμοί φέτος. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν ήταν η ομάδα που περίμενα να δω, όμως είδα θετικά πράγματα. Είδα θέληση, προσπάθεια, ήθελαν το παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα: «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Φέτος θα είναι και πιο σκληρό, γιατί οι 12 ομάδες θα ανταγωνιστούν για την πρώτη εξάδα και θα δημιουργηθούν πάρα πολλά προβλήματα στους μεγάλους από τους θεωρητικά μικρούς».

Για την δημιουργία της ομάδας: «Έχουμε προβλήματα ακόμα. Δεν έχουμε την δημιουργία για το εύκολο γκολ. Ίσως να έλειπε ο Τιάγκο χθες, ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει με κάθετες πάσες. Δεν κάναμε πολλές φάσεις. Ούτε η Δόξα έκανε, αλλά έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 52’».

Αφήστε μια απάντηση