Προκήρυξη νέου πρωταθλήματος/Αρκετές αλλαγές

Η VGL eSports προχωράει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές των κανονισμών του πρωταθλήματος όσων αφορά το παιχνίδι FIFA22 για το πρωτάθλημα της SuperLiga σε Ελλάδα και Κύπρο στο mode Pro Clubs 11vs11.Οι αλλαγές κανονισμών και οι τροποποιήσεις πραγματοποιούνται για την καλύτερη λειτουργία του πρωταθλήματος.


SuperLiga | SemiPro Championship

  1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην έκδοση του FIFA22 που υποστηρίζει και το ps4 σε όλες τις κατηγορίες.
     
  2. (SuperLiga) Αλλαγή στο κατώτατο όριο συμμετοχής παικτών σε αγώνα απο 7 σε 11 παίκτες μινιμουμ.
     
  3. Δεν επιτρέπεται οι παίκτες που αγωνίζονται να μην συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα και να περιφέρονται στο γήπεδο χωρίς καμία ανάμειξη στο αγωνιστικό κομμάτι.
     
  4. Το Host (Captain) θα πρέπει να το κάνει παίκτης που βρίσκεται στην Ελλάδα ή στην Κύπρο και οχι παίκτες που αγωνίζονται απο το εξωτερικό για να μην δημιουργείται πρόβλημα στις συνδέσεις των παικτών.
     
  5. Μετά την ολοκλήρωση 15 λεπτών ,σε περίπτωση αποχώρησης 6 παικτών και πάνω κατα την διάρκεια του αγώνα ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του αντιπάλου 3-0 ,αρκεί να διακοπεί και να ενημερωθούν άμεσα οι διαχειριστές του πρωταθλήματος.Ο κανόνας ισχύει και σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος.
     
  6. Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα και η μη ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
    Ο αγώνας κατοχυρώνεται 3-0 υπέρ του αντιπάλου.
    Tα αποτελέσματα των αγώνων που έχει αγωνιστεί η ομάδα παραμένουν.
    Οι εναπομείναντες αγώνες καταγράφονται 3-0 υπέρ των αντιπάλων.
    Η μάδα τιμωρείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της παρούσας και της επόμενης σεζόν.
    Ο προπονητής χάνει το δικαίωμα να αναλάβει τα καθήκοντα του προπονητή οποιασδήποτε ομάδας για τις επόμενες 3 σεζον και το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα ως παίκτης για τις επόμενες 2 σεζον.
    Στην περίπτωση ευθύνης παικτών τότε τιμωρούνται μόνο οι παίκτες που αποχώρησαν απο την διοργάνωση.

     
  7. Στην SuperLiga Greece & Cyprus θα διεξαχθούν Playoff και Playout μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζον .Με την είσοδο τους οι ομάδες κρατάνε την βαθμολογία απο το Main season.Playoff
    Πρόκριση των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 1 έως και 4 (ανάλογα τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν) βάσει της τελικής κατάταξης Main season (1η Φάση )

    Playout
    Πρόκριση των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 5 έως και 8 (ανάλογα τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν) βάσει της τελικής κατάταξης Main season (1η Φάση )
     
  8. (SuperLiga) Η πρόκριση των ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του eChampions και eEuropa League κρίνεται βάσει της τελικής κατάταξης μετά την λήξη των Playoff & Playout στην πιο πρόσφατη σεζον ανάλογα την ημερομηνία έναρξης της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 
  9. (SuperLiga) Η ομάδα που κατακτά το κύπελλο προκρίνεται στο Europa League αντί της τέταρτης (4ης) θέσης του πρωταθλήματος ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν έχει προκριθεί βάση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.Προκρίσεις
    1η θέση – eChampions League
    2η θέση – eChampions League
    3η θέση – eEuropa League
    Κυπελλούχος ή 4η θέση – eEuropa League
     
  10. Η καταγραφή βίντεο στατιστικών είναι στην αρμοδιότητα των ομάδων. Την ημέρα της αγωνιστικής στις 12 το βράδυ θα κλειδώνουν τα στατιστικά ανεξαρτήτως προβλήματος που μπορεί να αναφέρει κάποια ομάδα. Η καταγραφές στατιστικών αναλογούν στο βίντεο κάθε ομάδας και όχι του αντιπάλου.
     
  11. (SuperLiga) Επιτρέπεται η συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα του Virtual Pro Gaming (VPG) ύστερα από ενημέρωση της VGL eSports.

*Η Διαχειριστές του πρωταθλήματος έχουν το κάθε δικαίωμα να κρίνουν τις ενστάσεις κατά των κανονισμών βάσει της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα για να σημειώσουν προιδοποίηση είτε ποινή σε ομάδα ή παίκτη.


*Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες με την δήλωση συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα αποδέχονται τους επίσημους Κανονισμούς και την μέθοδο διεξαγωγής καθώς και τους κανονισμούς συμπεριφοράς στην κοινότητα που ορίζει η εταιρεία VGL eSports στο επίσημο βιβλίο κανονισμών και οφείλουν να τους ακολουθούν.

*Η μη τήρηση των κανονισμών δύναται να οδηγήσει στις ποινές που αναγράφονται στο βιβλίο κανονισμών είτε σε αποκλεισμό παικτών και μελών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των πρωταθλημάτων.

Από το VGL eSports

Αφήστε μια απάντηση