Σημαντική αλλαγή στον μεταγραφικό μας σχεδιασμό – Ποια η επόμενη κίνηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη στην ιστοσελίδα balla.com.cy, σε περίπτωση που πάρουμε τον Φαράζ τότε θα πάμε για μέσο καταλόγου Α.

Αυτό σημαίνει και αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού το προηγούμενο πλάνο προέβλεπε εξτρέμ για τον κατάλογο Α.

Αναλυτικά:

“Από την Τρίτη σας είχαμε μεταφέρει πως ο Τσάβι Ρόκα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο ακραίο επιθετικό, έχοντας μάλιστα προχωρήσει τις επαφές και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο 22χρονος Γάλλος, Ιμάντ Φαράζ.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο ακραίο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην βελγική Μουσκρόν, καταγράφοντας 27 συμμετοχές (11 ως βασικός, 16 ως αλλαγή), σκοράροντας ένα γκολ.

Αγωνίστηκε στο παρελθόν στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Λιλ, ενώ πρόπερσι πέρασε επίσης από την Μπελενένσες Πορτογαλίας ως δανεικός, έχοντας 3 συμμετοχές. Σε περίπτωση που έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Φαράζ και δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, τότε θα εγγραφεί στον κατάλογο «Β» και ο Ρόκα θα μπορεί να προχωρήσει σε άλλη μία μεταγραφή! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν οριστικά αποκτηθεί ο Φαράζ, τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κινηθεί και για μέσο, ο οποίος θα έχει περισσότερο δημιουργικές ικανότητες! Ο Τσάβι αλλά και ο Καταλά, διέκριναν στα φιλικά πως υπάρχει… θέμα στη δημιουργία από το κέντρο και είναι πολύ πιθανόν να γίνει άλλη μία κίνηση, πέραν από τον ακραίο, εφόσον ο Φαράζ γίνει κάτοικος Λάρνακας κι ανοίξει το δρόμο για ακόμη μία μεταγραφή!”.

Αφήστε μια απάντηση