Οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά!

Ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Κούλας με το πιο κάτω ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα kerkida.net κάνει αναφορά στους δύο παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στα φιλικά με Δόξα-Μπειτάρ.

Αναλυτικά:

”Δύο φιλικά προετοιμασίας έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα της ΑΕΚ, το πρώτο κόντρα στην Δόξα και το δεύτερο κόντρα στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία αντίστοιχα.

Ο Καταλά, σε αυτά τα πρώτα φιλικά έχει δοκιμάσει πολλά, βλέπει, σημειώνει πληροφορίες για να πάρει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το φετινό του ρόστερ, εξίσου και η μοιρασιά λεπτών στους παίκτες του.

Μέχρι στιγμής τόσο με την Δόξα, όσο και με την ομάδα του Ισραήλ, ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές και για τους λάτρεις της στατιστικής, 26 διαφορετικούς παίκτες. 

Οι δύο παίκτες της Λαρνακιώτικης ομάδας που έπαιξαν περισσότερο μέχρι στιγμής, είναι ο τερματοφύλακας Ρούμπεν Μαρτίνεθ και ο κεντρικός αμυντικός Κύπρος Χριστοφόρου.

Ρούμπεν Μαρτίνεθ: 135 λεπτά (45 λεπτά με Δόξα και 90 λεπτά κόντρα στην Μπειτάρ). Ο Ισπανός τερματοφύλακας, το τελευταίο διάστημα στην πρώην του ομάδα έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο χέρι και ο Καταλά θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής μέχρι να επιστρέψει πλήρως. Προορίζεται για βασικός κίπερ και θέλει να τον έχει έτοιμο μέχρι και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Κύπρος Χριστοφόρου: Αγωνίστηκε μέχρι στιγμής για 100 λεπτά (45 λεπτά κόντρα στην Δόξα και 55 κόντρα στην Μπειτάρ). Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, μπήκε χθες στον αγωνιστικό χώρο στο 35ο λεπτό, παίρνοντας την θέση του τραυματία Τρουγιόλς. Φαίνεται πως τον εμπιστεύεται ο Καταλά. Γνωρίζει τις ικανότητες του και προσπαθεί να τον ενσωματώσει στον τρόπο που θα αμύνεται η ΑΕΚ όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες με τα περισσότερα λεπτά μέχρι στιγμής, ενώ στα επόμενα φιλικά ο Καταλά σιγά-σιγά θα καταλήγει στους εκλεκτούς του για την αρχική εντεκάδα, με λιγότεροΓιαυς πειραματισμούς. Αρχή είναι τώρα και είναι πέρα για πέρα λογικό να δοκιμάζει πολλά και διάφορα πράγματα”.

Αφήστε μια απάντηση