Αποκάλυψε τις ώρες, μίλησε για Παρασκευά και όχι μόνο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

«Προσαρμοζόμαστε σιγά – σιγά. Θα δώσουμε και το πρώτο μας φιλικό σήμερα στις 18:30 ώρα Κύπρου με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Να δούμε και τις πρώτες δοκιμές του προπονητή μας. Τα φιλικά προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων και είναι για τους προπονητές. Το Σάββατο στις 19:00 τοπική ώρα παίζουμε με τη Ζαλαεγκερζέγκι ομάδα από την Ουγγαρία και θα παίξουμε στο γήπεδό της και στις 28 το τελευταίο στις 17:00 επίσης τοπική ώρα με την Νταμάκ Σαουδικής Αραβίας. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθεί με κάποιο τρόπο το σημερινό φιλικό».

«Η κάθε μέρα είναι στοίχημα. Διαμορφώνεται ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ. Από το ξεκίνημα της προσπάθειας ο Νταβίδ Καταλά δουλεύει με σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ. Απομένει ένας ακραίος επιθετικός. Οι τελευταίοι ενσωματώθηκαν την προηγούμενη ομάδα. Μία ομάδα δεν είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικά διάστημα με τόσες προσθήκες αλλά πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε μέρα όπως λέει και ο προπονητής μας», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης μετέβη στη Σλοβενία για να παρακολουθήσει τα φιλικά.

Για τον άτυχο Παρασκευά που υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου: «Για τον Ανδρέα θα κάνω ξεχωριστή αναφορά. Φάνηκε πάρα πολύ άτυχος. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα αρχίσει ο μακρύς δρόμος της επιστροφής. Του ευχόμαστε περαστικά και να το ξεπεράσει. Δεν αποφασίσαμε οριστικά αν θα πάρουμε τερματοφύλακα. Θα δει η τεχνική ηγεσία από τα φιλικά αν θα χρειαστεί, αλλά απόφαση δεν υπάρχει. Έχουμε μία κενή θέση και η τελευταία κίνηση θα αφορά σε ακραίο επιθετικό. Αν θα γίνει άλλη κίνηση με ξένο παίκτη θα είναι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Για τους παίκτες που είναι εκτός πλάνου και έμειναν στην Κύπρο: «Ουσιαστικά για όσους είναι εκτός πλάνου (σ.σ. Τέουνκενς, Χάουγκεν, Σούτερντεν, Τόρες, Χέιτλι και Νάντο ) και έμειναν στην Κύπρο δεν υπάρχει κάποιο νεότερο εξακολουθούμε να προσπαθούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Αφήστε μια απάντηση