Άποψη: Ναι, κάναμε το καθήκον μας!

Την Κυριακή, μια μέρα πριν την επίσημη πρώτη, έκανα λόγο για το καθήκον που είχαμε εμείς σαν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Και πλέον, λίγα 24ώρα μετά, μπορώ να πω ότι ναι, κάναμε το καθήκον μας! Η ατμόσφαιρα εξαιρετική, είχε βρε παιδί μου αυτό το κάτι νέο, αυτόν τον νέο αέρα. Τι και αν περάσαμε δύσκολα; Τι και αν είμαστε στη μέση μιας πανδημίας; ΜΟΝΟ ΑΕΚ είναι η απάντηση.

Οι Larnaca Union έδιναν τον ρυθμό, οι υπόλοιποι ακολουθούσαν και οι παίκτες μας αντιλήφθηκαν ότι μας έχουν δίπλα τους. Κατά την άποψη μου ήταν ένα κομβικό σημείο. Στείλαμε μηνύματα ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ότι είμαστε ΕΔΩ.

Είναι άλλη η ψυχολογία με το να βλέπεις 100 άτομα που δεν φτιάχνουν μια αλλιώτικη αύρα, και διαφορετικό να βλέπεις 400+ άτομα, έτοιμα να φωνάξουν σύνθημα και να σε εμψυχώσουν.

Ό,τι έγινε το αφήσαμε πίσω μας. Το δείξαμε άλλωστε και στην πράξη. Στηρίζουμε τον Ρόκα, τον Καταλά και το έμψυχο υλικό του ρόστερ. Σειρά τους πλέον να μας δικαιώσουν και να δούμε ξανά την ΑΕΚ που ξέρουμε, την ΑΕΚ που κερδίζει τον κάθε αντίπαλο με ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό που θεωρώ πιο σημαντικό από όλα είναι να μην μείνουμε εδώ σαν οπαδοί. Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον νεοσύστατο Σύνδεσμο, να πιστέψουμε σε αυτόν και τα παιδιά που τον απαρτίζουν και να γίνουμε όλοι ενεργά μέλη.

Η σεζόν είναι τεράστια και βρίσκεται ολόκληρη μπροστά μας. Και θα ήθελα να κλείσω με μια φράση που άπαντες γνωρίζουμε πόσο σωστή είναι.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Αφήστε μια απάντηση