Πανέμορφο άρθρο για την ΑΡΕΝΑ: Μεγαλύτερη η αξία του από τον όποιο τίτλο!

Με ένα όμορφο άρθρο στην ιστοσελίδα protathlima.com ο συνάδελφος Χαράλαμπος Παρπεττάς κάνει αναφορά στο στολίδι μας που ακούει στο όνομα ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

“Μεγαλύτερη η αξία του από τον όποιο τίτλο. Από τα δύο κύπελλα που πήρε η ομάδα από τότε που ιδρύθηκε το 1994, πιο πάνω ακόμα κι από τις παρουσίες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή είναι η άποψη μου για το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, το παλατάκι της ΑΕΚ που εδώ και λίγες μέρες αναβαθμίστηκε στην κατηγορία 4 και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες στο πιο ψηλό επίπεδο.

Το όραμα όλων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ έγινε πραγματικότητα κυρίως λόγω Άντρου Καραπατάκη αλλά και των συνεργατών του που δούλεψαν πολύ σκληρά. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια που η ΑΕΚ βίωνε μεγάλη ταλαιπωρία αγωνιζόμενη στο ΓΣΖ με όλα τα μειονεκτήματα που συνόδευαν το γεγονός αυτό.

Είχε τεράστια ανάγκη το δικό της γήπεδο η ΑΕΚ. Ήταν ο μεγάλος πόθος όλων. Και η παρούσα διοίκηση το έκανε σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της Κύπρου. Δεκέμβριο του 2013 ανέλαβε η διοίκηση Καραπατάκη, 17 Οκτωβρίου 2016 η ΑΕΚ κέρδιζε 4-0 τον Άρη στο πρώτο και ιστορικό παιχνίδι στην ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”.

Αφήστε μια απάντηση