Δημητρίου για το κρούσμα, τις επόμενες προσθήκες και άλλα πολλά!

Ο Κυριάκος Δημητρίου, υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΑΕΚ μας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην Κατερίνα Κυριάκου:

Για τα κρούσματα στην ΑΕΚ: «Χθες επιβεβαιώθηκε και με μοριακό τεστ ότι είναι θετικός ο ποδοσφαιριστής μας. Το ευτύχημα είναι ότι χθες ξεκινήσαμε προπονήσεις οπότε δεν είχε επαφή με την υπόλοιποι ομάδα. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε χθες από τεστ. Δεν είχαμε άλλο θετικό αποτέλεσμα και αρχίσαμε την προετοιμασία. Είναι καλά στην υγεία του ο παίκτης που είναι θετικός στο ιό, και περιμένουμε να ξεπεράσει την περιπέτεια και να βγει από την καραντίνα σε δύο εβδομάδες. Το πρώτο που οφείλουμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα την κατάσταση. Τηρούμε τα μέτρα που πρέπει, ελπίζουμε να περιοριστεί στο ένα κρούσμα και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία».

Για το ξεκίνημα: «Η χτεσινή μέρα για εμάς είναι ένα νέο ξεκίνημα με τις αλλαγές που έχουμε κάνει. Σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας και ρόστερ, παίκτες πάνε και έρχονται. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Υπάρχει ενθουσιασμός, αισιοδοξία, αναμονή για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν. Τα φιλικά προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων του προπονητή, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν μέχρι και πριν την περσινή σεζόν. Θέλει δουλειά, υπομονή και από τον κόσμο γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές, θα ακολουθήσουν κι άλλες για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στον σωστό δρόμο».

Για Ματ Νταρμπισάιαρ και μεταγραφικά: «Δεν επιβεβαιώσαμε γιατί ακόμα ανήκει σε άλλη ομάδα. Για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού απομένουν τρεις κινήσεις: Η μια αφορά το κέντρο της αμυντικής γραμμής και οι άλλες δύο τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Αν δεν προκύψει τίποτα, κάποια αποχώρηση ή κάποια περίπτωση για τον κατάλογο Β’, μπορεί να προχωρήσουμε σε περαιτέρω προσθήκες. Προς το παρόν θέλουμε να προχωρήσουμε στις τρεις τελευταίες προσθήκες».

Για φιλικά: «Τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα παίξουμε με τη Δόξα, μετά θα πάμε στη Σλοβενία και θα έχουμε άλλα τρία, περιμένουμε την επιβεβαίωση τους. Μετά στην Κύπρο θα δώσουμε άλλα τρία».

Για το Euro2020: «Είμαι ορκισμένος αντι-άγγλος γιατί υποστηρίζω την Αργεντινή από την εποχή του Μαραντόνα. Η παρουσία των Άγγλων κερδίζει τη συμπάθια η αλήθεια. Δεν στηρίζω κάποιον στη φετινή διοργάνωση. Οι τέσσερεις που έφτασαν στα ημιτελικά είναι ικανοί να σηκώσουν την κούπα. Ελπίζω να καταφέρουν Ιταλία και Δανία να φτάσουν στον τελικό».

Αφήστε μια απάντηση