Δημητρίου για μεταγραφές, Ομόνοια-ΑΡΕΝΑ και όχι μόνο!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Θα αρχίσω με τις τραγικές εικόνες που είχαμε το περασμένο ΣΚ. Ως αθλητικό σωματείο δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε να διαδραματίσουμε και κοινωνικό ρόλο. Νομίζω υπήρχε μεγάλη αντίδραση από οργανωμένα σωματεία. Ανακοινώσαμε χθες ότι θα προχωρήσουμε σε έμπρακτη στήριξη. Καλή δύναμη να ξεπεραστούν οι ζημιές και συλλυπητήρια στις οικογένειες».

Για την προετοιμασία: «Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές είχαν έρθει από το προηγούμενο διάστημα στη Κύπρο. Έγιναν οι εργομετρικές εξετάσεις τη περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Σήμερα ξεκινάνε οι προπονήσεις με τον Νταβίντ Καταλά και τους συνεργάτες του. Θα λείψουν οι Τρισκόφκσι και Σπιρόφσκι που ήταν στο Γιούρο. Θα έρθουν την άλλη εβδομάδα. Μέσα είναι και τα εννέα καινούργια μας αποκτήματα».

«Ξεκίνησαν οι αλλαγές πριν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν. Προχωρήσαμε σε μια μεγάλη αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία με τον Καταλά και τους συνεργάτες του. Οι πιο πολλές αλλαγές αφορούν ποδοσφαιριστές αλλά ακόμη να ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι. Τη περασμένη Παρασκευή ο Τσαβι Ρόκα είπε ότι θα γίνουν ακόμη 3 προσθήκες, ενώ δεν τελειώσαμε ούτε με τις αποχωρήσεις».

Για τον Ματ: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Για τους Σουντερντεν Χαουγκεν, Τέουκεν, Χέιτλι και Νάντο: «Είναι οι περιπτώσεις που ανέφερα και προηγούμενος. Είναι όλοι ενήμεροι και ψάχνουμε να δούμε πως θα αποχωρήσουν. Το εξήγησε ο τεχνικός μας διευθυντής ότι το πλάνο μας ανεξάρτητα από αυτούς τους που ανέφερες θα προχωρήσουμε σε ακόμη τρεις προσθήκες. Πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό, ένα ακραίο επιθετικό και έναν επιθετικό κορυφής. Μπορεί όμως να προκύψει και μεταγραφή για ποδοσφαιριστή Καταλόγου Β’».

Περισσότερα για την προετοιμασία: «Σε μια εβδομάδα θα κάνουμε τη πρώτη επίσημη προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός. Την μεθεπόμενη Πέμπτη θα δώσουμε φιλικό με τη Δόξα και στις 20 Ιουλίου θα πάμε Σλοβενία όπου θα δώσουμε ακόμη τρία παιχνίδια και με την επιστροφή στη Κύπρο θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια όπως έχουν ανακοινωθεί».

Για το ΑΕΚ Αρένα και την Ομόνοια: «Είναι γνωστά τα δεδομένα για το γήπεδο μας. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείται από μας το γήπεδο, έχει υποχρεώσεις εκεί ο Απόλλωνας αλλά και η ΑΕΛ εφόσον προκριθεί, τότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είναι δύσκολα τα δεδομένα για να παραχωρηθεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση