Δημοσίευμα: Γράφουν για πιθανή αποχώρηση Ιβάν! (Τι μας λέχθηκε από την επίσημη ΑΕΚ)

Η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy με δημοσίευμά της κάνει λόγο για πιθανή αποχώρηση του αρχηγού μας Ιβάν Τρισκόφσκι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με την επίσημη ΑΕΚ, όμως ευγενικά μας τόνισαν ότι δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αφού την θέση της η ομάδα μας την μετέφερε προ ημερών με τον Κυριακό Δημητρίου ραδιοφωνικός. Έτσι δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή κάποια εξέλιξη.

Αυτούσιο το δημοσίευμα του sport-fm.com.cy:

”Το σήριαλ με τον Ιβάν Τρισκόφσκι και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν έχει σταματήσει αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας συγκεκριμένη ομάδα από το εξωτερικό έχει ρίξει εκ νέου δίχτυα για τον Σκοπιανό στράικερ και είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Τρίσκο να συνεχίσει εκτός Κύπρου τη νέα χρονιά.

To προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί για ενδιαφέρον από Η.Α.Ε αλλά και Ινδία αλλά αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και μάλιστα η εξέλιξη μπορεί να είναι και άμεση αφού αν συμφωνηθούν κάποιοι όροι τότε ο παίκτης αναχωρεί για το εξωτερικό.

Σε μία τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα επωφεληθεί από ένα σημαντικό ποσό (υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα) αφού διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τον Τρίσκο, ενώ θυμίζουμε ότι ήδη έχει πάρει πολλά λεφτά από την ΟΥΕΦΑ για την συμμετοχή του παίκτη στο EURO.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ παίρνει και τον Ντάρμπισαιαρ (δεν έχει να κάνει με πιθανή αποχώρηση Τρισκόφσκι) για ενίσχυση της επίθεσης ενώ έχει ήδη αποκτήσει Ρομό και Ολατούνζι, ενώ αν φύγει ο Σκοπιανός τότε θα κάνει πιθανότατα και άλλη μεταγραφή.

Σε κάθε περίπτωση όπως συμβαίνει σε όλες τις μεταγραφές τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή και η μεταγραφή του Τρίσκο στο εξωτερικό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 2-3 24ωρα!!!”.

Αφήστε μια απάντηση