Δημητρίου για όλους και για όλα: «Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!» (Τρίσκο, Ματ και όχι μόνο)

Δηλώσεις στον Super Sport fm παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

“Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους ή στην σωστή τους βάση αν προτιμάτε… Για τον Σιαθά. Δεν υπάρχει καμία μα καμία συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι δεσμευμένος με την ομάδα του την Νέα Σαλαμίνα. Καμία πρόταση δεν έχουμε υποβάλει. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα, ακόμη και ο ίδιος ο τεχνικός μας διευθυντής με την περίπτωση του Ζαχαρίου ότι δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πλειστηριασμού για κάποιον ποδοσφαιριστή. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και σε αυτή την περίπτωση.

Επειδή οτιδήποτε γράφεται στο εξωτερικό αναπαράγεται με μεγάλη ευκολία και στην Κύπρο. Ουδεμιά πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη, έχουμε δεχθεί για τον Ιβάν Τρισκοφσκι. Ο αρχηγός μας έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν και δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε.

Για τον Ντάρμπισαιρ. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω η να διαψεύσω το ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο. Ο Ντάρμπισαιρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του στην Αυστραλία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι περισσότερο.

Δεν πρέπει ο κόσμος να παρασύρεται και να πιστεύει ότι διαβάζει από τον τύπο. Έχουμε προχωρήσει τον προγραμματισμό, έχουμε ανακοινώσει αρκετές συμφωνίες, οκτώ στο σύνολο και θα συνεχίσουμε μέχρι την ολοκλήρωση του, με τις κινήσεις που απομένουν. Άλλες 3-4 προσθήκες στην ουσία”.

Για την προετοιμασία και τα διαρκείας:

“Ήδη επέστρεψαν και θα επιστρέψουν Κύπρο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. 1η και 2 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά. Μέχρι την Δευτέρα θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια σε Κύπρο και εξωτερικό. Είμαστε κοντά για να κλείσουμε το θέμα με το προπονητικό κέντρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας λογικά την επόμενη βδομάδα να ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες για την διάθεση τους”.

Αφήστε μια απάντηση