Αποκάλυψη για πρόταση σε Κύπρο!

Ο συνάδελφος Ανδρέας Βεντούρης στην ιστοσελίδα balla.com.cy αποκαλύπτει πως κατατέθηκε επίσημη πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο στον Κύπρο Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

“Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κύπρου Χριστοφόρου βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κύπριος αμυντικός δεν βρίσκεται απλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, ούτε περνά από τη διαδικασία αξιολόγησης, αλλά του κατατέθηκε επίσημη πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο.

Για να ολοκληρωθεί ωστόσο η μεταγραφή, χρειάζεται η συναίνεση της Νέας Σαλαμίνας. Όπως γράψαμε και χθες, ο Χριστοφόρου ΔΕΝ είναι ελεύθερος, αφού δεν υπάρχει κανένας τέτοιος όρος στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση υποβιβασμού των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πρόσφερε πολλά στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ ήταν και αρχηγός της, η Νέα Σαλαμίνα δεν αναμένεται ότι θα του στερήσει την ευκαιρία να μετακομίσει στην ΑΕΚ, σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Εάν δεν προκύψει το οποιοδήποτε απρόοπτο, ο Κύπρος Χριστοφόρου θα αποτελέσει την μία από τις δύο μεταγραφές της ομάδας της Λάρνακας για την άμυνα. Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως και μέσα στην τρέχουσα βδομάδα”.

Αφήστε μια απάντηση