Μεταγραφικό/Αρέσει στον Ρόκα!

Δημοσίευμα του συνάδελφου Ανδρέα Βεντούρη στην ιστοσελίδα balla.com.cy κάνει λόγο πως ο Χρίστος Σιέλης αρέσει στον Ρόκα και έτσι ο Κύπριος στόπερ του ΑΠΟΕΛ είναι στα υπόψη του τεχνικού μας διευθυντή.

Αναλυτικά:

“Στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για τη συμφωνία με τον Ανδρέα Παρασκευά για συμβόλαιο τριών χρόνων, κάναμε λόγο πως ο Τσάβι Ρόκα έχει στα υπόψη του ακόμη έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για τον Χρίστο Σιέλη. Ο 21χρονος αμυντικός είναι εκτός πλάνων του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ωστόσο έχει συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2022.

Ο Ρόκα αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για την άμυνα, πλην του ξένου αριστεροπόδαρου που πρόκειται να αποκτηθεί, αφού μέχρις στιγμής η ΑΕΚ έχει μείνει με τους Γκονζάλεθ και Τρουγιόλς (μπορεί να παίξει και ο Τάντι, αν και υπολογίζεται περισσότερο για το δεξί άκρο), ενώ αποχώρησαν οι Αντωνιάδης, Μοϊσόφ και Λαφράνς.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές για τα στόπερ. Εάν δεν καταλήξει σε κάποια λύση ξένου κάτω των 22 ετών για τον κατάλογο «Β», θα… παίξει γερά η υποψηφιότητα του Σιέλη, υπό μία προϋπόθεση: να μείνει ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν οι δύο ομάδες τα βρουν στο οικονομικό με ένα μικρό ποσό. Την περσινή σεζόν, ο Κύπριος αμυντικός αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος (στα 21 βασικός) και σε ένα στο κύπελλο, χωρίς να σκοράρει”.

Αφήστε μια απάντηση