Οι πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη στο θέμα Ματ! Άλλος ένας επιθετικός σίγουρα

Ο συνάδελφος Ανδρέας Βεντούρης στην ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρει τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με το θέμα Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Αναλυτικά:

“Το όνομα του Ματ Νταρμπισάιαρ κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακα για λογαριασμό της ΑΕΚ και από χθες είδε και το φως της δημοσιότητας. Το πρώτο δεδομένο που κρατάμε είναι το εξής: ο Τσάβι Ρόκα αποφάσισε να κινηθεί για ακόμη έναν επιθετικό.

Μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση των Ρομό και Ολατούνζι, φαίνεται όμως ότι θα τους πλαισιώσει με ακόμη έναν, ώστε να υπάρχει μία επιπλέον λύση μαζί με τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Πάμε τώρα στο δεύτερο.

Ο Ματ Νταρμπισάιαρ είναι μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τον έχει στη λίστα του, αλλά δεν είναι το μοναδικό όνομα αφού εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Μακάρθουρ Αυστραλίας, με την οποία φέτος κατέγραψε 26 συμμετοχές και 14 γκολ. Είναι γεγονός όμως πως ο Ματ το ψάχνει για να επιστρέψει στην Κύπρο, γι’ αυτό και προτάθηκε-είναι αλήθεια-σε αρκετές ομάδες, αναζητώντας, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ένα διετές συμβόλαιο…

Προφανώς, δεν είναι εύκολο να δώσεις ένα τέτοιο συμβόλαιο σε έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή, ασχέτως αν έκανε καλή χρονιά στην Αυστραλία, ακόμη κι αν πρόκειται για τον Νταρμπισάιαρ, για τον οποίο στην Ομόνοια έλεγαν τα καλύτερα αναφορικά με τον επαγγελματισμό του και τις μετρήσεις του.

Δεν παύει, κακά τα ψέματα, να αποτελεί ρίσκο μια ενδεχόμενη απόκτησή του. Θα το πάρει ο Ρόκα, ή θα αναζητήσει αλλού τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική του γραμμή; Το μόνο βέβαιο είναι πως πήρε την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Τα υπόλοιπα… λίαν συντόμως!”

Αφήστε μια απάντηση