Αφιέρωμα: Ο μάστρος των τετ α τετ Νέγκρι, ο Πάμπλο και το ρεκόρ του Χάιμοφ! (vids)

Προ ημερών η ιστοσελίδα μας έκανε ένα γκάλοπ και ζήτησε την ψήφο σας για τον κορυφαίο κίπερ της ιστορίας μας.

Ακολουθεί ένα αφιέρωμα για τους Νέγκρι, Πάμπλο και Χάιμοφ που κατέλαβαν κατά σειρά τις πρώτες τρεις θέσεις.

Αναλυτικά:

Αλεξάντερ Νέγκρι (32%, 166 Votes)

Ο Αλεξάντερ Νέγκρι γεννήθηκε στην Βραζιλία στις 27 Μαρτίου του 1981. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας από το 2009 μέχρι το 2012 όπου και μετακόμισε στη Δόξα Κατοκωπιάς ως δανεικός για ένα χρόνο. Το 2013 επέστρεψε στην ομάδα μας για άλλες δύο χρονιές. Το 2015 πήρε την μεταγγραφή του στη Δόξα Κατοκωπιάς.

Κατέγραψε 81 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας, αλλά συνέβαλε και στην προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια την περίοδο 2009-2010, όπου η ΑΕΚ μας αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία.

Ευέλικτος, ευκίνητος και εξαιρετικός στο παιχνίδι με τα πόδια, ο Αλεξάντερ αποτελούσε πάντα μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας μας. Δυνατό του σημείο τα τετ α τετ καθώς πάντα έκλεινε πολύ σωστά και αποτελεσματικά τους διαδρόμους του αντίπαλου επιθετικού.

Δείτε από το 7:50 μέχρι το 11:25 και από το 12:20 μέχρι το τέλος του πιο κάτω video ορισμένες καλές αποκρούσεις του Νέγκρι:

Χουάν Πάμπλο (24%, 123 Votes):

Το καλοκαίρι του 2017 η ομάδα μας έφερε στο νησί τον 38χρονο τότε Χουάν Πάμπλο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ΑΕΚ μας την σεζόν 2017-2018 η οποία έκλεισε τελικά με τον καλύτερο τρόπο. Η ΑΕΚ μας στέφθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορίας της Κυπελλούχος Κύπρου κερδίζοντας τον Απόλλων με 2-1.

Ο Πάμπλο κατέγραψε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο. Ήρθε στην ομάδα μας σε μια δύσκολη για τον ίδιο περίοδο, αφού εισερχόταν ουσιαστικά στο κλείσιμο της καριέρας του. Αυτο φαινόταν σε μερικές περιπτώσεις, ωστόσο σε κάποιες άλλες έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο την εμπειρία του.

Στον μεγάλο τελικό του 2018 έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπου η ομάδα μας δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο.

Δείτε την απόκρουση του στο τελευταίο λεπτό του μεγάλου τελικού:

Γκάι Χάιμοφ (17%, 87 Votes):

Το καλοκαίρι του 2012 η ομάδα μας έφερε στο νησί τον τερματοφύλακα Χάιμοφ. Ο Ισραηλινός αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μας την σεζόν 2012-2013 καταγράφοντας 29 συμμετοχές.

Τη σεζόν 12/13 η ΑΕΚ μας κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Στους πρώτους 8 αγώνες η ομάδα μας σημείωσε 7 νίκες και 1 ισοπαλία χωρίς να δεχτεί ούτε και ένα γκολ. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας κατέγραψε συντελεστή τερμάτων 12-0 στους πρώτους 8 αγώνες!

Ο Γκάι Χαίμοφ πραγματοποιεί σταθερά καλές εμφανίσεις με σωματοφύλακες τους αλησμόνητους Καταλά και Μουρίγιο μπροστά του.

Αυτά φίλες και φίλοι για τους πρώτους τρεις σύμφωνα με τις επιλογές σας και τη νέα εβδομάδα θα ακολουθήσει ξεχωριστό γκάλοπ για άλλη θέση.

Αφήστε μια απάντηση