Είναι νωρίς αλλά η αγωνία… φουντώνει!

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη όσο αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά η αγωνία μας φουντώνει.

Φουντώνει κυρίως για τους κεντρικούς αμυντικούς που θα επιλέξει ο Τσάβι Ρόκα για να τους ντύσει στα κιτρινοπράσινα καθώς ο μοναδικός μέχρι στιγμής είναι ο Μικέλ Γκονζάλεζ μετά και την απομάκρυνση τόσο του Μόισοφ όσο και του Αντωνιάδη.

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Κυριάκου που ακουγόταν έντονα της τελευταίες μέρες για ένα από τους υποψήφιους για το αμυντικό κομμάτι τελικά δεν ενδιαφέρει την ομάδα μας και παρουσιάζει ενδιαφέρον για το ποιος εν τέλει θα είναι ο εκλεκτός του Ισπανού.

Είναι σαφές ότι το κέντρο της άμυνας θέλει ενίσχυση και βάσης λογικής η εκτίμηση η δική μας είναι πως ο ένας από αυτούς που θα έρθουν θα είναι και Κύπριος για να πάρει την θέση που άφησε ο Αντωνιάδης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι μόνο ένας ο κεντρικός που θα έρθει να γίνει κάτοικος ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Αν και η αγωνία μας φουντώνει όλο και περισσότερο, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη στις αρχές της και έχει πολύ δρόμο ακόμη!

Κωνσταντίνος Κούλας

Αφήστε μια απάντηση