Τι είχε πει ο Ακοράν το καλοκαίρι του 2016…

Ο Ακοράν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μας και για 6η σεζόν θα είναι μαζί μας.

Δείτε και αυτό: Άλλη μια…

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την πρώτη ανακοίνωση από το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Ρόκα πόζαρε για πρώτη φορά με τον Ισπανό παικταρά.

Θυμηθείτε την ενημέρωση και τις τότε δηλώσεις του ”Άκο”:

”Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου (31/01/1983) Ισπανού μεσοεπιθετικού, Acorán Barrera Reyes για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία”.

Οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην Κύπρο και στην ΑΕΚ. Για μένα αποτελεί μία νέα εμπειρία και μία καινούργια πρόκληση το γεγονός ότι θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας και μάλιστα θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ήρθα στην Κύπρο με αρκετή δύναμη κι θετική ενέργεια για να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνώριζα από πριν τον Tete και τον Larena και ήδη άρχισα να γνωρίζω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους προσφέρω χαρά και να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Αφήστε μια απάντηση