Δημοσίευμα για Τίγκα! Μακάρι να έρθει στη Λάρνακα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας rebound.com.cy ο Φίλιππος Τίγκας απασχολεί την ομάδα προγραμματισμού της μπασκετικής μας ΑΕΚ. Μακάρι στο τέλος ο νεαρός να έρθει στην ΑΕΚ μας και να γίνει κάτοικος Λάρνακας, αφού δεν παίρνει θέση ξένου και πρόκειται για μια ποιοτική λύση.

Αυτούσιο το κείμενο:

”Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο νεαρός διεθνής άσος του Απόλλωνα Λεμεσού, Φίλιππος Τίγκας, βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο «μεγάλων» του Πρωταθλήματος μας, ΑΕΚ Λάρνακας και Κεραυνού Στροβόλου.

Ο Φίλιππος Τίγκας ήταν δεδομένα ένας από τους καλύτερους Κύπριους Καλαθοσφαιριστές της φετινής σεζόν, αφού εντυπωσίασε άπαντες με τις εμφανίσεις του τόσο με την ομάδα της Λεμεσού όσο και με την Εθνική Ομάδα Αντρών Κύπρου.

Ο νεαρός διεθνής άσος λοιπόν δικαιολογημένα «τράβηξε» τα μάτια πολλών προπονητών πάνω του, μεταξύ αυτών του Νίκολα Παπαδόπουλου και του Χριστόφορου Λειβαδιώτη. Η ΑΕΚ από την μια χρειάζεται την ενίσχυση στην θέση του πόιντ γκαρντ λόγω της μετακίνησης του Γιανναρά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κεραυνός από την άλλη, με δεδομένο ότι ο πολύπειρος Κορωνίδης διανύει πλέον το 39 έτος της ηλικίας του, ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα γεμίσει τα παπούτσια του πολύ ποιοτικού πρώην πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον για τον Τίγκα πιθανό να προκύψει και από ομάδες του εξωτερικού, αφού ο νεαρός πόιντ γκαρντ είναι αρκετά γνωστός και στο ελληνικό παζάρι λόγω του περάσματος του από την ΑΕΚ Αθηνών, ενώ φυσικά ρόλο στην «υπόθεση Τίγκα» έχει να διαδραματίσει και ο Απόλλων Λεμεσού”.

Αφήστε μια απάντηση