Ο λόγος που είπε «ναι» στην ΑΕΚ μας (Δήλωση)

Η ομάδα μας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Νίκου Αρβανιτάκη από την ΑΕΚ Αθηνών στο τμήμα Esports.

Γίνεται αντιληπτό πως μιλάμε για ένα κομμάτι της ομάδας μας που μεγαλώνει, και ανά το Παγκόσμιο το συγκεκριμένο σπορ γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως ο λόγος που είναι ”ναι” στην ΑΕΚ μας είναι το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε, αφού θυμίζουμε πως πήραμε νταμπλ πέρσι και το πρωτάθλημα στην αμέσως προηγούμενη σεζόν.

Είναι θετικό και στο εξωτερικό να ακούν το όνομα της ομάδας μας και όλοι θέλουμε όπου υπάρχει πρωτάθλημα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ να κόβουμε το νήμα πρώτοι.

Τέλος, σας παραθέτουμε τη δήλωση του Αρβανιτάκη και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας οικογένεια:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη προηγούμενη μου ομάδα την ΑΕΚ που με ανέδειξε στο χώρο αυτό και έπειτα νιώθω ευγνωμοσύνη στη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές ,το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και το επίπεδο αρκετά υψηλό ,δεν κρύβω άλλωστε πως αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που επέλεξα αυτή την ομάδα.Απ’τις πρώτες μου προπονήσεις διαπίστωσα κάτι το οποίο ήδη γνώριζα ,ότι οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί παίχτες και φοβεροί χαρακτήρες ,ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να αγωνίζεται στο πλάι τους».

Αφήστε μια απάντηση