Η πιθανή ενδεκάδα της ομάδας μας κόντρα στην Ανόρθωση

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 10η αγωνιστική των μπαράζ.

Σε αυτό το άρθρο η ιστοσελίδα μας θα επιχειρήσει να σας δώσει την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο υπηρεσιακός μας προπονητής Παναγιώτης Γιάννου, με το πιο σημαντικό κομμάτι να είναι σαφώς οι τρεις βαθμοί της νίκης για την δική μας αξιοπρέπεια και για να κλείσει θετικά η σεζόν.

Πάμε να δούμε τώρα λοιπόν το πιθανό αρχικό σχήμα σε ένα 4-2-3-1.

Ο Χριστοδούλου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Αντωνιάδης και Μικέλ, ενώ αριστερά στην άμυνα αναμένεται πως θα βρίσκεται ο Ιωάννου. Αντίστοιχα στη δεξιά πλευρά ο Φερνάντεζ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Χέιτλι και Σπιρόφσκι, με τον Ναούμ σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο έχοντας δεξιά του τον Ακοράν και αριστερά του τον Αναστασίου.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο αρχηγός Ιβάν Τρισκόφσκι.

Εμείς απλά κάναμε τη δική μας πρόβλεψη, η οποία όσο και να πεις έχει το δικό της ρίσκο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και όποιοι αγωνιστούν να δώσουν το 100% καθώς θέλουμε η επιτυχία να έρθει στη δική μας πλευρά.

Τέλος, προτιμάμε να πέφτουμε έξω στις προβλέψεις μας, αλλά περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη του ματς να έχουμε λόγο να χαμογελάμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αφήστε μια απάντηση