Μεταγραφικό/Δημοσίευμα: Εξετάζει την περίπτωση του ο Ρόκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakasports.com ο τεχνικός μας διευθυντής Τσάβι Ρόκα έχει ψηλά στη λίστα του τον Χουάν Μουνάφο.

Πρόκειται για Αργεντίνο μέσο που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

”Πολλά είναι τα ονόματα τα οποία εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Ήδη στην ομάδα της Λάρνακας έχουν αποχωρήσει κάποιοι, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.  

Ο αριθμός των μεταγραφών της ομάδας αναμένεται να είναι διψήφιος και ήδη ο Τσάβι Ρόκα έκανε αρκετή προεργασία. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας και με κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα. Αυτή είναι τουλάχιστον πρόθεση του με παίκτες που είδε όταν ήταν στον Παναθηναϊκό, ξεχώρισε και μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ.     

Ένα όνομα που φαίνεται να απασχολεί, να αρέσει και να ενδιαφέρει έντονα είναι αυτό του Αργεντινού μέσου Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. Στα 33 του χρόνια, όλα τα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης. Τα περισσότερα χρόνια τα πέρασε στον Αστέρα όπου το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και μάλλον δεν θα ανανεωθεί.   

Ο Ρόκα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τα πρόσφατα ρεπορτάζ από Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν. Αν θα είναι μία από τις επιλογές του το καλοκαίρι θα διαφανεί στην πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση