Άστοχες δηλώσεις, να προστατευτεί η ομάδα

Μετά το τέλος του αγώνα είδαμε τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα Φανούριο Κωνσταντίνου να αφήνει υπονοούμενα για την ομάδα μας.

Του Αντρέα Καψή

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου έκανε λόγω για κίνητρα της ΑΕΚ λέγοντας μάλιστα την συγκεκριμένη λέξη 3 φορές.

Aναλυτικά:

“Τεράστια νίκη, μας δίνει το δικαίωμα για τον επόμενο τελικό. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο. Μια ΑΕΚ με πολλά κίνητρα. Γνωρίζαμε πως θα έρθουν με πολλά κίνητρα κόντρα στον Απόλλωνα. Μίλησε η αξία και η ποιότητα του Απόλλωνα. Τους κερδίσαμε τέσσερις φορές. Έχουμε μεγάλο άγχος για τον Ντιγκινί. Ελπίζουμε να μην έχουμε τα χειρότερα. Πολύ καλοί στο 2ο ημίχρονο. Συνεχίζουμε. Είμαστε ταπεινοί, θα παλέψουμε τα επόμενα δυο. Μας δίνει ώθηση η νίκη επί της ΑΕΚ. Κερδίσαμε μια ΑΕΚ με κίνητρα ελπίζω να συνεχίσει έτσι”.

Κύριε Φανούριε, για ποια κίνητρα μιλάτε;

Όταν η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, με δύο δοκάρια και πάμπολλες ευκαιρίες που ήσασταν να μιλήσετε για κίνητρα; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ ανάγκασε τον αντίπαλο, αλλά και όλο τον κόσμο της Ομόνοιας ,να της δώσει συγχαρητήρια. Κανείς δεν μίλησε για κίνητρα.

Επίσης, δεν μίλησε κανείς από εσάς για κίνητρα όταν ο Απόλλωνας νίκησε μέσα στην ΑΡΕΝΑ με 0-2. Ο Απόλλωνας κέρδισε 4 φορές την ΑΕΚ φέτος. Άρα δεν έχασε κανένα βαθμό από την ομάδα μας. Επίσης η ΑΕΚ έχασε και στα 3 παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην Ομόνοια αλλά γνώρισε και 3 ήττες από την ΑΕΛ.

Οπόταν είναι εμφανές οτι η φετινή ΑΕΚ απλά δεν μπορεί. Το να χάσει από τις πιο πάνω ομάδες είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με βάση τις δυνατότητες της. Γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο το να χάσει η φετινή ΑΕΚ; Αν χάσει χαρίζει, αν κερδίσει τότε παίζει για άλλους. Αν παίξει καλά, αλλά και πάλι χάσει, τότε έχει κίνητρα.

Οι δηλώσεις σας κύριε Φανούριε, μπορούν να χαρακτηριστούν όχι μόνο άστοχες, αλλά αστοχότατες. Είναι καλύτερα, και σας το παραθέτουμε σαν συμβουλή, να σκέφτεστε καλύτερα πριν τοποθετηθείτε.

Τέλος, ελπίζουμε να μην περάσουν στο ντούκου αυτές οι δηλώσεις, και να προστατευτεί η ομάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση