Η ψυχή της ομάδας στο aekskala.net: «Όλοι με αγκάλιασαν, αντί για προπόνηση πήγαμε για καφέ στο Μακένζυ»

Η ΑΕΚκάρα μας, είναι άξια πρωταθλήτρια, άξια νταμπλούχος για την φετινή σεζόν 2020-2021, με μία καταπληκτική πορεία.

Ο Δώρος Χατζηκλείτου, αποτελεί φέτος τον φροντιστή της ομάδας μας και πραγματικά ο ίδιος είναι η ψυχή της ομάδας και η βοήθεια του απέραντη. Ένας άνθρωπος που λατρεύει αυτή την ομάδα και γενικότερα, όλα τα αθλήματα που έχουν πάνω τον τιμημένο Κίμωνα.

Η ιστοσελίδα μας, προχώρησε σε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον Δώρο και μας είπε αρκετά για τον πρώτο του χρόνο εδώ, για την διαφορά της κερκίδας και του παρκέ, για τις μέρες μετά τον τέταρτο τελικό, για τον κόσμο της ΑΕΚκάρας, ενώ εν κατακλείδι έδωσε τις δικές του ευχαριστίες σε κάποια άτομα.

Δείτε τις δηλώσεις του Δώρου που έδωσε στον Κωνσταντίνο Κούλα:

Πως έζησες την φετινή χρονιά από το πόστο που είχες στην ομάδα;

“Ήταν μία εμπειρία που δεν ξαναέζησα στην ζωή μου. Από την πρώτη μέρα όλοι με αγκάλιασαν και με έκαναν μέλος της μπασκετικής οικογένειας της ΑΕΚ. Με την βοήθεια του Αλέξη και του Χρίστου προσαρμόστηκα σε χρόνο ρεκόρ και τους ευχαριστώ δημόσια”.

Πόσο διαφορετικό είναι από την κερκίδα και πόσο από μέσα;

”Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Βασίλη Σελλά, που κυριολεκτικά με τράβηξε από την κερκίδα και με έβαλε μέσα στην ομάδα (ξέροντας την πελλάρα μου για την ομάδα ήταν μεγάλο το ρίσκο του ”γέλια”) και πάντα θα προσπαθώ να τον δικαιώνω για την επιλογή που έκανε για μένα. Όταν είσαι μέσα στο γήπεδο είσαι κυριολεκτικά μέσα στην μάχη που γίνεται στο παρκέ και οι παλμοί σου αγγίζουν κόκκινο. Κάποιες στιγμές ξεχνώ ότι φροντιστής της ομάδα και μου βγαίνει λίγο το οπαδικό, γι’ αυτό ότι παρατήρηση μου έκανε μέχρι τώρα ο προπονητής είχε το δίκαιο του και του υπόσχομαι του χρόνου αν θα είμαι εκεί να είμαι πιο φροντιστής παρά οπαδός”.

Πως προετοιμάστηκε η ομάδα για τον 5ο τελικό μετά τα όσα έγιναν στον 4ο;

”Την Κυριακή οφφ. Την Δευτέρα οι προπονητές είχαν το δύσκολο έργο της ανασύνταξης της ομάδας μετά τα συμβάντα του Σαββάτου και την Τρίτη ήταν ίσως η πιο περίεργη μέρα που ενώ ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσει η προπόνηση πάρθηκε μία απόφαση που ίσως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του 5ου τελικού. Αντί για προπόνηση πήγαμε για καφέ στο Μακένζυ!!! Μερικές φορές κάποιες μικρές λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μιας ομάδας. Η συνέχεια γνωστή σε όλους μας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας;

”Ο κόσμος της ΑΕΚ πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε και να στηρίζουμε με πάθος όλα τα τμήματα της ομάδας μας και να βοηθούμε τους ανθρώπους που απαρτίζουν όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ μας. Να είμαστε κυριολεκτικά φρουροί γιατί μόνο όταν γίνουμε όλοι μία μεγάλη γροθιά μπορούμε να τα βάλουμε με τους πάντες και τα πάντα. Έχουμε όλα τα φόντα και τις υποδομές και θα το πράξουμε!!!”.

Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;

”Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην μπασκετική οικογένεια της ΑΕΚ. Τον Πρόεδρο, τα παιδιά που είναι δίπλα του, την οικογένεια Λευκαρίτη, τους προπονητές, τους καλαθοσφαιριστές, τα παιδιά του Κίτιον που κυριολεκτικά έγιναν ένα με την οικογένεια της ΑΕΚ και τον Φλορίν του ποδοσφαιρικού τμήματος που παρά τον φόρτο εργασίας του ποτέ δεν μου χάλασε χατίρι. ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Η ΜΑΝΙΑ!”.

Αφήστε μια απάντηση