Δημοσίευμα για Φλοριάν και σημαντική αποκάλυψη

Ο συνάδελφος Ανδρέας Βεντούρης με άρθρο του στην ιστοσελίδα balla.com.cy αποκαλύπτει τον όρο στο συμβόλαιο του Φλοριάν Τολεμές. Πιο συγκεκριμένα αυτός έχει να κάνει με τον αριθμό τερμάτων του Γάλλου επιθετικού μας.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

”Στις 14 Ιουλίου 2020, η ΑΕΚ ανακοίνωνε τη συμφωνία με τον Φλοριάν για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, δεχόμενος μείωση αποδοχών. Στην ανακοίνωση, σημειωνόταν χαρακτηριστικά πως «υπάρχει προοπτική για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2022».

Τότε δημιουργήθηκε-κακώς-ένα μπέρδεμα: δεν υπήρξε καμία επέκταση συμβολαίου του Γάλλου επιθετικού. Η ανακοίνωση δεν έλεγε πουθενά για επέκταση και το ερώτημα ήταν, ποια ακριβώς ήταν αυτή η προοπτική για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Κυρίως, εάν επρόκειτο για συμμετοχές, όπως ίσχυσε σε άλλες περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια (Κάσες, Ακοράν και ούτω καθεξής).

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν τα εξής: η επέκταση του συμβολαίου του Φλοριάν δεν αφορά συμμετοχές, αλλά συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων! Αυτός ήταν ο όρος που μπήκε στο συμβόλαιό του τότε από τον Αρνάλ Κόντε και συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, αφορά την επίτευξη δέκα γκολ, εκτός από το σημείο του πέναλτι!

Ο 35χρονος σέντερ φορ, έχει σκοράρει μέχρις στιγμής εννέα τέρματα. Πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο κύπελλο, ωστόσο τα δύο εξ αυτών ήταν απ’ το σημείο του πέναλτι. Το ένα με τον Κούρρη Ερήμης στο κύπελλο και το άλλο στη νίκη με 2-0 επί της Δόξας.

Ως εκ τούτου λοιπόν, αν εξαιρέσουμε τα τέρματα από την άσπρη βούλα, μας μένουν επτά. Τρία στο κύπελλο και τέσσερα στο πρωτάθλημα (με Εθνικό εντός κι εκτός, με Ολυμπιακό και με Καρμιώτισσα στην «Αρένα»).

Με τα υφιστάμενα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό δυσκολίας των τριών τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα (με Απόλλωνα, Ομόνοια και Ανόρθωση), μοιάζει πολύ δύσκολο έως και απίθανο να πιάσει ο Φλοριάν τον αριθμό των δέκα τερμάτων.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης πως ο Τσάβι Ρόκα προσανατολίζεται στην απόκτηση άλλου επιθετικού, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα και θα αυξήσει σημαντικά την ποιότητά της στη γραμμή κρούσης.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ο Φλοριάν, ο οποίος εντάχθηκε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017, μοιάζει από εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να βρίσκεται στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα διαβεί την πόρτα της εξόδου…”.

Αφήστε μια απάντηση