Η τελευταία λέξη της ανακοίνωσης συνοψίζει το τι νιώθουμε! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας με ανακοίνωση δείχνει μέσω ενός video όλα τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας στον 4ο τελικό με τον Κεραυνό.

Στο τέλος της ανακοίνωσης η διοίκηση μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Πως πάμε στον Στρόβολο για το πρωτάθλημα και για να φέρουμε τον τίτλο στη Λάρνακα. Με κεφαλαία γράφτηκε η τελευταία λέξη και… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Αυτή τη νοοτροπία θέλουμε κύριοι από όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα μας. Με πιο λίγο μπάτζετ τους πήραμε το Κύπελλο, πάμε τώρα και για τον άλλον τίτλο.

Αναλυτικά:

”Η ΑΕΚ με δυόμισι φορές πιο λίγο προϋπολογισμό σε σχέση με το φαβορί Κεραυνό κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο με μια ευρεία νίκη 19 πόντων. Η ΑΕΚ απέναντι στο φαβορί  Κεραυνό άξιζε το περασμένο Σάββατο να στεφθεί πρωταθλήτρια αλλά της το στέρησαν κάποιοι κύριοι. Ότι και να γίνει την Τετάρτη εμείς θα είμαστε περήφανοι για τους παίχτες και τους προπονητές μας. Ότι και να γίνει την Τετάρτη, για μας η σεζόν θα είναι επιτυχημένη. Δεν νομίζουμε να ισχύει το ίδιο και για τον Κεραυνό. Ένα είναι σίγουρο. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!”.

Αφήστε μια απάντηση