Κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη, δεν πειράζει όμως ας διαβάσουν αυτό το άρθρο και θα τα θυμηθούν όλα!

Η ομάδα μας με ανακοίνωση δείχνει μέσω ενός video όλα τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας στον 4ο τελικό με τον Κεραυνό.

Ανάμεσα σε άλλα η ΑΕΚ μας θυμίζει κάποια παράξενα σφυρίγματα που είδαμε στο παρελθόν μέσα στον Στρόβολο και φρεσκάρει την μνήμη μας. Κάποιοι βλέπετε έχουν επιλεκτικές εικόνες στο μυαλό τους και αν διαβάσουν τις πιο κάτω γραμμές θα τα θυμηθούν όλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης:

”Όσο αφορά την επιλογή των διαιτητών η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ λόγω και της όλης κατάστασης με την πανδημία και λόγω της αδυναμίας των άλλων ομοσπονδιών να στείλουν διαιτητές λόγω όλων των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη αποφάσισε να πορευτεί με Κύπριους διαιτητές. Όταν ρωτηθήκαμε  στην περίπτωση όπου η ομοσπονδία της Ελλάδας θα μπορούσε να αποστείλει Ελλαδίτες διαιτητές για τους τελικούς, η θέση μας ήταν ότι μόνο με διαιτητές Ευρωλίγκας θα ήμασταν σύμφωνοι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το 2018 την αποβολή ξένου παίχτη της ΑΕΚ στον Στρόβολο από συγκεκριμένο Ελλαδίτη  διαιτητή με 2 τεχνικές ποινές σε 10 δευτερόλεπτα με την πρόφαση ότι έβρισε στα αγγλικά, άσχετο ότι ο παίχτης δεν ήξερε αγγλικά, όταν του το είπαμε, μας είπε ότι ο παίχτης τελικά έβρισε στα σέρβικα με την πλέον γνωστή φράση, όταν του είπαμε ότι ο παίχτης είναι Λευκορώσος και δεν μπορεί να είπε αυτή τη φράση, μας αγνόησε επιδεικτικά και συνέχισε το έργο του απτόητος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ίδια χρονιά στους ημιτελικούς των playoff την αποβολή του ξένου καλαθοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ πάλι στον Στρόβολο και όλως τυχαίως από τον ίδιο Ελλαδίτη διατητή! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φετινές αποβολές 3 παιχτών του ΑΠΟΕΛ στον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος μετά από αψιμαχία μεταξύ των παιχτών. Ποιος μπορεί να ξεχάσει σε παρόμοια φάση στον 1ο φετινό τελικό Κεραυνού – ΑΕΚ στον Στρόβολο, ο ίδιος διαιτητής δεν έδωσε ούτε μια τεχνική ποινή στους εμπλεκομένους για να μην αποβληθεί ξένος παίχτης του Κεραυνού ο οποίος είχε χρεωθεί προηγουμένως με αντιαθλητικό φάουλ. Γενικά από το 2018 κάπως «τυχαίως», σε κρίσιμα παιχνίδια τα οποία διεξάγονται στην έδρα του Κεραυνού, αποβάλλονται μόνο παίχτες των αντίπαλων ομάδων”.

*Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση