Απόδειξη μέσω video: «Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της, τακτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές»

Η ομάδα μας με ανακοίνωση δείχνει μέσω ενός video όλα τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας στον 4ο τελικό με τον Κεραυνό.

Ξεκάθαρες, μάγκικες και παντελονάτες αναφορές από την ΑΕΚ μας, που βάζουν κάποια πράγματα στη θέση τους ενόψει και τους 5ου κρίσιμου ματς.

Επίσης, στην ανάλυση των φάσεων η δική μας πλευρά γράφει τις αλήθειες όπως έγιναν και μάλιστα τις αποδεικνύει μέσα από την εικόνα του video.

Αναλυτικά:

”Όσο για την τοποθέτηση του Κεραυνού σχετικά με τις φάσεις όπου αδικηθήκαμε, επειδή η προπαγάνδα έχει και τα όρια της στο βίντεο που θα βρείτε πιο κάτω φαίνεται ξεκάθαρα ποιος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Απόδειξη  η φάση στην οποία ο Κεραυνός ισχυρίζεται ότι η μπάλα βγήκε από τα χέρια του παίκτη μας Derek Ogbeide  πως είναι στο 38:56 και με το σκορ 69 – 71 πρόκειται για μια τελείως διαφορετική φάση όπως θα αντιληφτείτε βλέποντας το βίντεο.  Στο βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι του Κεραυνού σκοπίμως δεν δείχνουν τον χρόνο και το σκορ για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν. Τακτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Επειδή εμείς είμαστε ειλικρινείς , η φάση στην οποία διαμαρτύρεται ο Κεραυνός ότι η μπάλα βγήκε από τα χέρια του παίκτη μας από το πλάνο της συνδρομητικής τηλεόρασης δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Ενδεχομένως να βγήκε. Αυτό που όμως δεν αναφέρεται είναι  ότι ο παίκτης του Κεραυνού Νίκος Στυλιανού σε ακόμη μια φάση από τις τόσες πολλές σε αυτή την σειρά των τελικών, κατεβάζει τα χέρια του και δεν του καταλογίζεται κανένα φάουλ”.

Αφήστε μια απάντηση