Ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση που είπε αλήθειες: «Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλά ο Κεραυνός για…»

Η ομάδα μας με ανακοίνωση δείχνει μέσω ενός video όλα τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας στον 4ο τελικό με τον Κεραυνό.

Ξεκάθαρες, μάγκικες και παντελονάτες αναφορές από την ΑΕΚ μας, που βάζουν κάποια πράγματα στη θέση τους ενόψει και τους 5ου κρίσιμου ματς.

Κάποια στιγμή η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ”είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει ο Κεραυνός για επηρεασμό των διαιτητών” και γίνεται λόγος για τις φωνές του Κεραυνού μετά το 0-1 στη σειρά.

Εμείς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση γιατί δεν φοβήθηκε, βγήκε μπροστά και είπε αλήθειες. Ειδικά για τις φάσεις που αδικηθήκαμε στο 4ο ματς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!

Αναλυτικά:

”Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει ο Κεραυνός για επηρεασμό των διαιτητών όπου  μετά το τέλος του πρώτου τελικού, όπου η ομάδα μας προηγήθηκε με 1 – 0 στην σειρά των τελικών το Σωματείο Κεραυνός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Δυστυχώς η σιωπή μας θεωρήθηκε αδυναμία από κάποιους, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκαν εναντίον της ομάδας μας”.

Αφήστε μια απάντηση