Μαθήματα να κάνουν αλλού – Δεν θα σας περάσει!

Η καλαθοσφαιρική μας ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Κεραυνό στον 4ο τελικό πρωταθλήματος.

Η διαιτησία φρόντισε να σηκώσει στο πόδι το Κίτιον, τους παίκτες και όχι μόνο με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μετά το φινάλε.

Καταδικάζουμε έντονα τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος και αυτό είναι ξεκάθαρο. Όμως δεν δεχόμαστε μαθήματα από αυτούς που αποφασίζουν μέσα από τα social media να μιλούν υποτιμητικά για την ΑΕΚ μας και να μειώνουν την προσπάθεια που κάνουμε. Ή για παράδειγμα πως δεν ξέρουμε να χάνουμε. Τα παραδείγματα είναι εκεί και μιλούν από μόνα τους. Πάμπολλες φορές που χάσαμε (καθαρά όμως) δώσαμε συγχαρητήρια.

Εδώ και λίγα ματς το 50-50 ούτε στα όνειρά μας δεν το βλέπουμε και αυτοί νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν τα βλέπουμε. Αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρουμε να χάνουμε!

Δηλαδή μας έκλεψαν και θέλουν να πούμε και ευχαριστώ. Και να διαχωρίσουμε κάτι. Δεν είπαμε πως είμαστε υπέρ των συρράξεων. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άλλωστε γράψαμε και πιο πάνω, καταδικάζουμε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του 4ου τελικού.

Όμως κάποιοι να μην περιμένουν πως θα σιωπήσουμε και θα πάμε στον 5ο τελικό σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Δεν θα σας περάσει κύριοι, η ΑΕΚ ιδρύθηκε για να παίρνει τίτλους και αυτό έρχεται να κάνει στον Στρόβολο την Τετάρτη.

Πάμε λεβέντες!

Αφήστε μια απάντηση