Έκανε φτερά και η τελευταία μας ελπίδα…

Η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ μας δεν τα κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Μακάρειο Στάδιο καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι η ομάδα μας, πέτυχε το γρήγορο γκολ μόλις στο 11ο λεπτό, αλλά στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι.

Η εδαφική υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη, κρατούσαμε και εμείς μπάλα αλλά και ο Ολυμπιακός όμως οι φάσεις ήταν λιγοστές εώς ανύπαρκτες. Αμυντικά είχαμε καλή απόδοση, καλή κυκλοφορία και σε γενικές γραμμές κρατήσαμε μακριά τον αντίπαλο.

Στο 45′ ο Μακρής πλάσαρε αλλά ο Αγριμάκης μάζεψε, και με αυτή την φάση τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μας μπήκε ξανά δυνατά, σκόραρε με το Τολεμές ένα γκολ αλλά ορθά ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ (με την χρήση VAR).

Απ’ εκεί και πέρα όμως όλα άλλαξαν και ο Ολυμπιακός έφερε τα πάνω κάτω.

Αρχικά ισοφάρισε στο 63ο λεπτό με τον Ζαχαρίου να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο 2021, ενώ η ανατροπή ήρθε έξι λεπτά μετά από τον Σαντάντα. Στο 2ο γκολ κάναμε αμυντικό λάθος και αυτό μας στοίχησε για άλλη μια φορά.

Προς τα τελευταία στάδια η ομάδα μας ανέβασε λίγο την απόδοση της, έφτιαξε τις δικές της ευκαιρίες αλλά ήταν πλέον αργά και έτσι οι τελευταίες μας ελπίδες για την τέταρτη θέση έκαναν φτερά.

Πιο συγκεκριμένα χάθηκε σπουδαία διπλή φάση με τους Ναράνχο και Τρισκόφσκι να βλέπουν τον Αγριμάκη να τους λέει ”όχι”. Το 2-1 παρέμεινε και ήρθε άλλη μια οδυνηρή ήττα που μας πληγώνει.

Πλέον πρέπει να δούμε μπροστά, τις εκκαθαρίσεις που θα γίνουν και να αφήσουμε πίσω μας ορισιστικά αυτή τη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση