Λες και δεν το θέλαμε, απομακρύνεται και άλλο η 4η θέση

Η ομάδα μας έχασε στην ΑΡΕΝΑ από την ΑΕΛ με 0-1 για την 6η αγωνιστική των μπαράζ. Μείναμε στους 47 βαθμούς μετά από αυτή την ήττα.

Η ΑΕΛ μπήκε με διάθεση να μας πιέσει και η άμυνα μας έκανε κάποια λάθη. Αυτό δεν μας επέτρεπε να κρατήσουμε μπάλα, να κτίσουμε παιχνίδι από τα μετόπισθεν και το 0-0 παρέμενε. Δώσαμε την κατοχή στον αντίπαλο και βγήκαμε ψηλά να πιέσουμε για να εκμεταλλευτούμε κάποιο λάθος. Η πρώτη μας φάση ήρθε στο 17’ με την κεφαλιά του Φλοριάν να φεύγει έξω.

Από τον κεντρικό διάδρομο επιχειρούσαμε να σπάσουμε μπάλες στα άκρα, ενώ ο ρυθμός του ντέρμπι δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός.

Τα λεπτά κυλούσαν, το σκηνικό ήταν το ίδιο και οι παίκτες μας παρά την πίεση του αντιπάλου προσπαθούσαν να κρατήσουν τη μπάλα για να φτιάξουμε φάσεις. Κάποιες τελικές μας πάσες είχαν ανακοπεί την υστάτη από τον αντίπαλο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κάναμε μόνοι μας λάθος μεταβιβάσεις.

Μέχρι το σφύριγμα της ανάπαυλας από τον Νεοκλέους τίποτα δεν άλλαξε και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κόουτς Αυγουστή είδε τον Τάντι να ζητά αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Ιωάννου. Η ΑΕΛ στη συνέχεια κέρδισε μέτρα, έβαλε πίεση στην εστία μας χωρίς ωστόσο να φτιάχνει κάποια μεγάλη φάση.

Το ρολόι σημάδεψε το 65’ και ένα φοβερό μακρινό σουτ του Μικέλ έμελλε να σταματήσει στο δοκάρι του Βοζίνια. Τρομερή κίνηση από τον κεντρικό μας αμυντικό που όμως ήταν άτυχος και το 0-0 παρέμενε.

Η είσοδος του Ακοράν είχε στόχο να μας φρεσκάρει μεσοεπιθετικά όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε στον βαθμό που θα περιμέναμε. Ο αντίπαλος ήταν πιο διεκδικητικός, εμείς δώσαμε χώρο και περιμέναμε τις αντεπιθέσεις για να σκοράρουμε.

Επί της ουσίας αμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά, είχαμε ορθές τοποθετήσεις αλλά από την άλλη επιθετικά ήμασταν νωχελικοί και χωρίς διάθεση.

Και δυστυχώς δίνοντας χώρο το πληρώσαμε, αφού ο Ντανίλο έξω από την περιοχή μας έκανε το σουτ και νίκησε τον Μολ στο 84’. Δεν καλύψαμε σωστά σε αυτή τη φάση και δώσαμε χρόνο στον αντίπαλο να σκοράρει και να κάνει το 0-1.

Άμεσα ο Αυγουστή έριξε στο ματς τους Ναράνχο-Μόισοφ, γύρισε τον σχηματισμό σε 3-4-3 και στα εναπομείναντα λεπτά κυνηγήσαμε την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε και στο τέλος της ημέρας χάσαμε και μείναμε στους 47 βαθμούς, με την υπόθεση 4η θέση να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ήταν λες και δεν θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, σε κανένα σημείο δεν απαιτήσαμε με την εμφάνισή μας το τρίποντο και μοιραία στο τέλος ήρθε η ήττα.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό (18/4, 19:30) στο Μακάρειο για την 7η αγωνιστική των μπαράζ.

Αφήστε μια απάντηση