Τρισόκκας στο AEKSKALA: «Πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, η ΑΕΚ έχει πάρει τον αέρα του Κεραυνού»

Η μπασκετική μας ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Κεραυνό για τον 2ο τελικό πρωταθλήματος.

Το aekskala.net επί της ευκαιρίας αυτού του αγώνα επικοινώνησε με έναν πρώην καλαθοσφαιριστή μας και ο λόγος για τον Παναγιώτη Τρισόκκα.

Δείτε όσα είπε στον Κωνσταντίνο Κούλα:

«Κατ’ αρχάς όταν παίζαμε εμείς ήταν με γεμάτο κόσμο και η κατάσταση ήταν διαφορετική. Εγω έχω παίξει στον Κεραυνό αρκετά χρόνια, αλλά από την στιγμή που ήμουν στην ΑΕΚ όφειλα και νομίζω πως έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό προ πάντων για την ομάδα. Πάνω απ’ όλα ήταν η ομάδα και όχι το προσωπικό μου. Αυτό έδειξα και τα τρία χρόνια που ήμουν στην ομάδα.

Έχω παίξει δεκατέσσερα χρόνια στον Κεραυνό και πέρασα αρκετά όμορφα εκεί, αλλά όταν μπεις μέσα στο γήπεδο οφείλεις να τιμάς την φανέλα που φορείς. Νομίζω εγώ αυτό έκανα στην ΑΕΚ.

Είναι πάρα πολύ διαφορετικό με κόσμο μέσα στα γήπεδα, να έχει παλμό. Θεωρώ πως τώρα χωρίς κόσμο ουσιαστικά δεν υπάρχουν έδρες.

Μετά το σπάσιμο της έδρας, θεωρώ ότι πλέον η ΑΕΚ πήρε ψυχολογία, που την είχε ήδη μετά και την τόση εύκολη κατάκτηση του κυπέλλου. Θεωρώ πως η ΑΕΚ θα μπει πάρα πολύ δυνατά για να ελέξει τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή. Είμαι σίγουρος πως ο Κεραυνός θα έρθει πολύ πιο διαβασμένος βλέποντας τα λάθη που έκανε στον πρώτο αγώνα και θα δούμε ξανά ένα κλειστό παιχνίδι που ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Θεωρώ πως δεν θα είναι τέτοιο ψηλό το σκορ όπως το προηγούμενο καθώς βλέποντας και τις δηλώσεις των δύο προπονητών σταθήκαν στην άμυνα. Eιδικά ο Λειβαδιώτης ανάφερε ότι χρειάζεται καλύτερη άμυνα.

Να αλλάξεις πολλά πράγματα σε δύο μέρες δεν μπορείς, οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους και η άμυνα για μένα είναι θέληση των παικτών και όχι τόσο των τακτικών των προπονητών. Φυσικά και παίζει ρόλο ο τρόπος που θα σχεδιάσει την άμυνα ο κόουτς αλλά περισσότερο το πως θέλει να παίξει την άμυνα ο παίκτης. Θεωρώ πως θα δούμε καλύτερες άμυνες. Το πρώτο παιχνίδι ήταν δυνατό με μονομαχίες και το ευχαριστηθήκαμε αρκετά.

Πριν από τους τελικούς θεωρούσα φαβορί την ομάδα του Κεραυνού, αλλά φαίνεται πως η ΑΕΚ πήρε τον αέρα του Κεραυνού, έχει τώρα την ψυχολογία όπως είπα ξανά μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και το σπάσιμο της έδρας, αλλά ακόμη θεωρώ πως ο Κεραυνός μπορεί να σπάσει την έδρα και να φέρει ξανά πίσω την σειρά στον Στρόβολο. Αυτή την στιγμή θα έλεγα πως είναι 50-50.»

Αφήστε μια απάντηση