Γκαρσία στο AEKSKALA: «Έδειχνε σεβασμό σε όλη την ΑΕΚ, ένιωθα ότι όλη η Λάρνακα…»

Η μπασκετική μας ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Κεραυνό για τον 2ο τελικό πρωταθλήματος.

Το aekskala.net επί της ευκαιρίας αυτού του αγώνα επικοινώνησε με έναν πρώην καλαθοσφαιριστή μας και ο λόγος για τον Τζο Τζο Γκαρσία.

Αυτός ο τεράστιος άνθρωπος και παίκτης αγαπά την ΑΕΚ μας όσο λίγοι και δεν ξεχνά τις στιγμές που πέρασε με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος.

Ακολουθεί η συνομιλία που είχαμε:

  • Τζο Τζο χαίρεται και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέτεις. Τι θυμάσαι από τους τελικούς πρωταθλήματος που έπαιξες με την ομάδα μας;

«Γεια σας. Ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση να παίζεις σε τελικούς πρωταθλήματος. Ήταν ιδιαίτερο για εμένα να παίζω τελικούς κόντρα στον Κεραυνό και τον ΑΠΟΕΛ γιατί έπαιξα και στους δύο και κέρδισα και με τους δύο».

  • Τι έχεις να μας πεις για την ατμόσφαιρα στο Κίτιον σε τελικούς;

«Είχαμε πάντα γεμάτο το γήπεδο και αυτό ήταν ιδιαίτερο. Ένιωθα ότι όλη η Λάρνακα ήρθε να δει το παιχνίδι. Είχαμε και φίλους άλλων ομάδων που έρχονταν για να απολαύσουν το μπάσκετ και την ατμόσφαιρα. Αυτό σήμαινε πολλά και έδειχνε σεβασμό σε όλη την ΑΕΚ».

  • Πιστεύεις ότι θα γίνει το 2-0 στη σειρά;

«Να το πιστεύω. Είδα το πρώτο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος για το πάθος των παιδιών. Έκαναν ένα σημαντικό μπρέικ στην αρχή της σειράς και συνήθως το βάρος πέφτει στην άλλη πλευρά. Υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά αφού ο Κεραυνός θα παλέψει για να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Το παιχνίδι θα κριθεί στην ευστοχία και στο κοντρόλ της κατοχής».

  • Ένα σχόλιο για τον αρχηγό Ιάκωβο Παντελή;

«Είναι το μεγαλύτερο IQ της Μεσογείου. Θρύλος. Του εύχομαι τα καλύτερα και τον αγαπώ σαν αδερφό μου -44-».

Αφήστε μια απάντηση