«Η απάντηση είναι προφανής, μας ενδιαφέρει να…»

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση στην ΑΡΕΝΑ για την 5η αγωνιστική των μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου μας:

«Θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια εμφάνιση όπως με την Ομόνοια και σήμερα να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν έχεις δύο παιχνίδια με την ομάδα που καταδιώκεις, η απάντηση είναι προφανής. Είναι μια ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Σημασία έχει για εμάς να μπορέσουμε σήμερα να συνδυάσουμε καλή παρουσία με νίκη.

Μας ενδιαφέρει να καταφέρουμε να συνδυάσουμε την εμφάνιση με την ουσία. Είτε από ατυχία, είτε με δικά μας λάθη δεν τα καταφέραμε σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Όποια και αν είναι η διαφορά, το κίνητρο υπάρχει. Είμαστε σε μια ομάδα που πέτυχε πολλά και το κίνητρο περισσεύει. Εκπροσωπούμε την ομάδα και την πόλη μας. Αν μειώσουμε τις αποστάσεις και μπούμε στο κυνήγι της 4ης θέσης καλός, αν όχι οφείλουμε να δίνουμε πάντα το 100%.

Περιμένουμε να τελειώσουμε τα τελευταία κομμάτια του παζλ για να έρθει η UEFA. Περιμένουμε να οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Τα περισσότερα κομμάτια του παζλ έχουν μπει, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το αναβαθμίζουμε για να είναι ένα στολίδι που καλύπτει όλες τις ανάγκες».

Αφήστε μια απάντηση