Και άλλα…

Η ομάδα μας το απόγευμα της Παρασκευής ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού που αφορά ποδοσφαιριστή.

Είναι ξεκάθαρο και φυσιολογικό πως θα γίνουν και άλλα τεστ, αφού καθημερινά μέχρι και το παιχνίδι με την Ανόρθωση όλοι θα περνούν από έλεγχο. Και πιο πριν κάναμε συχνά rapid test, όμως τώρα μετά τον εντοπισμό παίκτη θετικού στον ιό αντιλαμβάνεται κανείς πως κάθε 24 ώρες θα πρέπει να ανανεώνουμε την εικόνα που υπάρχει γύρω από το θέμα.

Επίσης στην ανακοίνωση η ΑΕΚ μας λέει πως ”Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τις τρεις τελευταίες μέρες πέρασε από τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Covid-19 και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα (02/04) σε νέο τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Covid-19, το οποίο ήταν θετικό και στην συνέχεια επιβεβαιώθηκε και με μοριακό τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19” και έτσι όλοι μπορούν να καταλάβουν πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, πρόληψη και τήρηση των μέτρων αφού τα πάντα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Μαζί θα το περάσουμε και αυτό το περιστατικό κορονοϊού, περαστικά στον παίκτη μας και όλοι μαζί σαν οικογένεια τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε πίσω πιο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση