«Σαν να παίζεις με χειρόφρενο / Μάλλον βιάστηκα να προπονηθώ ξανά αλλά έτσι είμαι εγώ!»

Ο Φρέντρικ Χάουγκεν παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο ΜΜΕ.

Ο Νορβηγός άσος της ΑΕΚ μας ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κορονοϊό, το μέλλον του και για το πως νιώθει τώρα μετά από όσα πέρασε.

Αναλυτικά:

«Ήμουν άρρωστος με κορονοϊό αλλά όχι όλη μέρα στο κρεβάτι. Βέβαια τις συνέπειες τις ένιωσε μετά την ασθένεια. Ήταν σαν να παίζεις με χειρόφρενο. Μπορεί να είναι περίπλοκο, αλλά να ξέρετε πως αυτός ο ιός πιέζει το σώμα κάθε μέρα. Πιστεύω είναι σημαντικό να μην ξεκινήσει κάποιος νωρίς όταν έχει κορονοϊό.

Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση όταν πήρα τον ιό. Ήταν δύσκολο, επειδή οι άνθρωποι γνώριζαν λίγα για αυτό και μάλλον βιάστηκα να προπονηθώ ξανά. Αλλά έτσι είμαι εγώ! Αισθάνομαι καλά τώρα, αλλά χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να νιώσω ότι το σώμα ήταν πίσω εκεί που ήταν πριν. Δεν θα διαμαρτυρηθώ για το ότι έμεινα πίσω από τον κορονοϊό. Αισθάνομαι αρκετά σίγουρος ότι μπορώ να παίξω.

Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και το συνδέω αυτό. Αλλά δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείω μια μέρα να επιστρέψω στη Μπραν, πάντα θα βλέπω τα νέα της ομάδας».

Αφήστε μια απάντηση