Περιζήτητος ο Σιζόπουλος / Οι δηλώσεις του: «Μας κακοφάνηκε, πίσω στη Λάρνακα…»

Περιζήτητος έγινε τις τελευταίες μέρες ο καλαθοσφαιριστής μας Ανδρέας Σιζόπουλος ο οποίος αυτή τη φορά μίλησε στην ιστοσελίδα Goleador.org.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του παικταρά μας:

”Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ανδρέας Σιζόπουλος, προέβη σε δηλώσεις στο Goleador.org σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους της λαρνακιώτικης ομάδας. Ποιο το μήνυμά του προς τους φίλους της ΑΕΚ…

Αρχικά, θα ήθελα να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το μεγάλο επίτευγμα που πετύχατε. Ποια τα συναισθήματά σου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ στην ΑΕΚ και εγώ προσωπικά. Μείναμε και λόγω κορωνοϊού αρκετό καιρό χωρίς τίτλο και μας κακοφάνηκε. Τα συναισθήματα μετά το Κύπελλο είναι 2. Απέραντη χαρά, αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Νιώθουμε επίσης δικαιωμένοι για τους κόπους και τις ώρες που βάζουμε μέσα στο γήπεδο από την αρχή της χρονιάς».

Πού θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το τρόπαιο;

«Θα ήθελα να το αφιερώσω πρώτα από όλους στη γυναίκα μου την Αναστασία. Είναι η δύναμή μου και το στήριγμά μου όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς εκείνη δε θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Εννοείται και στο μικρό μου αντράκι τον Φίλιππο που ξεκίνησε τώρα και αυτός τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ. Επίσης στην οικογένεια Λευκαρίτη και τον πρόεδρο Βασίλη Σελλά που χωρίς αυτούς δύσκολα η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστούσε. Τέλος φυσικά στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, ξεχωρίζοντας τον Ανδρέα Παττίχη, ο οποίος με το έργο του εξωγηπεδικά με συγκινεί κάθε φορά».

Σε τι στοχεύει η ΑΕΚ στη συνέχεια; Ποιες είναι οι βλέψεις της;

«Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Φυσικά και ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά ο άμεσος στόχος μας είναι να περάσουμε το Παραλίμνι και να πάμε τελικό. Ένα βήμα τη φορά. Η αλήθεια είναι ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου μας έκανε να θέλουμε ακόμα πιο πολύ το Πρωτάθλημα. Μας άνοιξε την όρεξη».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να μεταφέρεις προς τους φίλους της ΑΕΚ;

«Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για εμάς και τώρα είναι που θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να φέρουμε πίσω στην πόλη της Λάρνακας το Πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να το καταφέρουμε. Κλείνοντας, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη για όλους μας περίοδο που βιώνουμε».

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Σιζόπουλο για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!”.

Αφήστε μια απάντηση